GASTRONOMIJA

BAR

Malo mesta, skučeno područje oko šanka. Različite čaše sa različitim zaprljanjima. Tipično za bar. Želja: briljantne čaše bez dodatnog poliranja. Savršeno čisto. I bez neprijatnog mirisa. Nema problema.

Winterhalter mašine za pranje čaša za barove

KRALJEVSKA DISCIPLINA PRANJA ČAŠA.

Štange, tulipani, flauta čaše. Čaše Tumbler i Highball, čaše za crno i belo vino. Čaše Shooter, Nose i Hurricane. Svaki bar ima svoja pića. A svako piće ima svoju čašu. Jer samo iz te čaše ima pravi ukus. Nije ni čudo da što u baru nastaje gužva – pre svega oko šanka. I baš tamo, povrh svega, treba prati i čaše.

Za najkraće vreme čaše treba da izađu iz mašine, oslobođene različitih zaprljanja, kao što su voćna pulpa, belančevine ili šminka. Higijenski čiste i briljantno sjajne. Bez lomljenja stakla. I u najboljem slučaju – tako da se ne moraju dodatno polirati. I sada, dobra vest: Za sve to se pobrinuo Winterhalter. Na taj način možete svako piće da prezentujete na savršen način.

PREPORUKA PROIZVODA ZA BAROVE

Winterhalter mašine za pranje čaša za barove

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežaju mlečna pena, šminka, voćna pulpa, cvetići i belančevine. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt