KOLEKTIVNA ISHRANA

RESTORAN U PREDUZEĆU

Pauza za ručak. Radnici dolaze da jedu. Mogu da biraju između različitih jela. Imaju malo vremena. U kantini je gužva. Nije problem ako je sistem pranja savršeno pripremljen za to.

Winterhalter mašine za pranje za kantine

BRZ PROTOK.

Prijatno! Signal za pauzu za ručak. Radnici žure u kantinu. Uzimaju tacne i staju u red. Biraju predjela, glavna jela i deserte. Pored toga i piće. Prijatno! Restoran u preduzeću je gastronomija u brzom protoku. Priprema sastojaka, priprema jela i izrada menija je jedan deo posla.

Drugi deo počinje tek nakon jela: Sve što su gosti koristili, mora da se opere: Tacne, čaše, posuđe i pribor za jelo. I naravno, sva oprema i kuhinjski pribor. Samo sa efikasnim i pouzdanim sistemom pranja to funkcioniše glatko i u najkraćem mogućem vremenu. Tačno prilagođeno odgovarajućim potrebama i radnim tokovima u restoranu preduzeća. Za maksimalnu higijenu i ekonomičnost. Odgovarajuća rešenja ćete pronaći kod Winterhaltera.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA KANTINE

Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa za kantine

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene: različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš restoran u preduzeću.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje posuđa za kantine

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U restoranu preduzeća, mašina za pranje mora da bude stopostotno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter potpultne mašine za pranje, za kantine

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, šminka, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod gostiju u vašoj kantini.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK