KOLEKTIVNA ISHRANA

RESTORAN U PREDUZEĆU

Pauza za ručak. Radnici dolaze da jedu. Mogu da biraju između različitih jela. Imaju malo vremena. U kantini je gužva. Nije problem ako je sistem pranja savršeno pripremljen za to.

Winterhalter mašine za pranje za kantine

BRZ PROTOK.

Prijatno! Signal za pauzu za ručak. Radnici žure u kantinu. Uzimaju tacne i staju u red. Biraju predjela, glavna jela i deserte. Pored toga i piće. Prijatno! Restoran u preduzeću je gastronomija u brzom protoku. Priprema sastojaka, priprema jela i izrada menija je jedan deo posla.

Drugi deo počinje tek nakon jela: Sve što su gosti koristili, mora da se opere: Tacne, čaše, posuđe i pribor za jelo. I naravno, sva oprema i kuhinjski pribor. Samo sa efikasnim i pouzdanim sistemom pranja to funkcioniše glatko i u najkraćem mogućem vremenu. Tačno prilagođeno odgovarajućim potrebama i radnim tokovima u restoranu preduzeća. Za maksimalnu higijenu i ekonomičnost. Odgovarajuća rešenja ćete pronaći kod Winterhaltera.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA KANTINE

Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa za kantine

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene: različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš restoran u preduzeću.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje posuđa za kantine

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U restoranu preduzeća, mašina za pranje mora da bude stopostotno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter potpultne mašine za pranje, za kantine

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, šminka, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod gostiju u vašoj kantini.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt