KOLEKTIVNA ISHRANA

OBRAZOVNA USTANOVA

Igranje u vrtićima. Učenje u školi. Studiranje na univerzitetu. A u međuvremenu se nešto jede i pije. Većina obrazovnih ustanova je opremljeno za to. Pri tom, Winterhalter obezbeđuje potrebnu higijenu.

Winterhalter mašine za pranje za jaslice, škole i univerzitete

NAJBOLJE OCENE ZA ČISTOĆU I HIGIJENU.

Špageti bolonjeze u vrtiću. Sufle od kelerabe i krompira u dnevnom boravku. Crveni kari sa povrćem u menzi. Doručak i užina u univerzitetskom kafiću. U obrazovnim ustanovama je ponuda jela i pića danas šarena, raznovrsna i dinamična. Svakodnevno se priprema hrana sa svežim sastojcima. Postoje kompletni meniji sa više sledova.

Salatni bife, organsko voće i mešovita hrana. Zahtevi u pogledu ishrane su vrlo visoki: mora biti zdrava i izbalansirana. Baš kao i zahtevi u pogledu čistoće i higijene – i samim tim i za tehniku pranja: Tamo gde ulazi i izlazi toliko ljudi, mora biti obezbeđeno da sve bude savršeno čisto i higijenski besprekorno – od tacne do pribora za jelo. Winterhalter tehnika pranja obezbeđuje maksimalnu bezbednost.

PREPORUKE PROIZVODA
ZA OBRAZOVNE USTANOVE

Winterhalter potpultne mašine za pranje za jaslice, škole i univerzitete

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših malih i velikih gostiju.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašina za pranje posuđa za jaslice, škole i univerzitete

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U obrazovnim ustanovama mašina za pranje mora da bude stopostotno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa, za jaslice, škole i univerzitete

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za gastronomiju u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt