KOLEKTIVNA ISHRANA

OBRAZOVNA USTANOVA

Igranje u vrtićima. Učenje u školi. Studiranje na univerzitetu. A u međuvremenu se nešto jede i pije. Većina obrazovnih ustanova je opremljeno za to. Pri tom, Winterhalter obezbeđuje potrebnu higijenu.

Winterhalter mašine za pranje za jaslice, škole i univerzitete

NAJBOLJE OCENE ZA ČISTOĆU I HIGIJENU.

Špageti bolonjeze u vrtiću. Sufle od kelerabe i krompira u dnevnom boravku. Crveni kari sa povrćem u menzi. Doručak i užina u univerzitetskom kafiću. U obrazovnim ustanovama je ponuda jela i pića danas šarena, raznovrsna i dinamična. Svakodnevno se priprema hrana sa svežim sastojcima. Postoje kompletni meniji sa više sledova.

Salatni bife, organsko voće i mešovita hrana. Zahtevi u pogledu ishrane su vrlo visoki: mora biti zdrava i izbalansirana. Baš kao i zahtevi u pogledu čistoće i higijene – i samim tim i za tehniku pranja: Tamo gde ulazi i izlazi toliko ljudi, mora biti obezbeđeno da sve bude savršeno čisto i higijenski besprekorno – od tacne do pribora za jelo. Winterhalter tehnika pranja obezbeđuje maksimalnu bezbednost.

PREPORUKE PROIZVODA
ZA OBRAZOVNE USTANOVE

Winterhalter potpultne mašine za pranje za jaslice, škole i univerzitete

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših malih i velikih gostiju.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašina za pranje posuđa za jaslice, škole i univerzitete

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U obrazovnim ustanovama mašina za pranje mora da bude stopostotno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa, za jaslice, škole i univerzitete

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za gastronomiju u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK