DELATNOST

PEKARA / POSLASTIČARNICA

Najrazličitije posuđe iz pećnice. Tacne za izlaganje iz prodaje. Čaše, posuđe i pribor za jelo iz kafića. Od blagog zaprljanja do tvrdokornih naslaga. Pekare zahtevaju od mašine za pranje apsolutno maksimalan rezultat.

Winterhalter mašine za pranje za pekare i poslastičarnice

OD BLAGO PODMAZANOG DO TVRDOKORNO ZAGORELOG.

Plehovi za pečenje sa zagorelim ostacima. Osušeni ostaci testa na najrazličitijem kuhinjskom posuđu. Tacne za izlaganje ulepljene šećernim prelivom. Ostaci mlečne pene u čaši za late makijato. Ili ivice sa ostacima kafe u šoljicama. To su izazovi pri pranju u jednoj pekari.

Ovde sve ide zajedno. Posuđe različite veličine, od nerđajućeg čelika i osetljivog aluminijuma, plastike, stakla i porcelana. Najrazličitija zaprljanja – od blago umazanog, do posuđa sa tvrdokorno zagorelim ili okorelim ostacima. Rešenje: efikasna Winterhalter tehnika pranja. Tehnika koja čini suvišnim ručno pranje i tokom najkraćeg vremena postiže savršeno čiste i higijenski besprekorne rezultate pranja. Pranje uz zaštitu materijala, povoljno i pouzdano.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA PEKARE

Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za pekare

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje posuđa za pekare

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U pekari mašina za pranje mora da bude potpuno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter potpultne mašine za pranje, za filijale pekara

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U većini današnjih pekarama su u ponudi i različiti napici i mali obroci – često čak i ručkovi. U skladu sa tim, postavljaju se i visoki zahtevi mašinama za pranje: One moraju da u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt