DELATNOST

MESARA

Kuhinjsko posuđe i radni pribor iz proizvodnje. Činije za izlaganje iz prodaje. Pored toga i posuđe iz restorana brze hrane. Zaprljano belančevinama i mašću. U mesarama je kod pranja bitna, pre svega, jedna stvar: higijenska bezbednost.

Winterhalter mašine za pranje za mesare

MAKSIMALNA HIGIJENA KOD BELANČEVINA I MASNOĆE.

Najjača zaprljanost. Naročito belančevinama i mašću. Na svemu, što se upotrebljava u proizvodnji: na alatu, priboru za rad i gajbama. Na svemu, što se upotrebljava u prodaji: na noževima, daskama za sečenje, činijama za izlaganje. I na svemu što se koristi u restoranu brze hrane: od posuđa do pribora za jelu.

U mesarama i klanicama pranje ima velik značaj. Tu se ne radi samo o čistoći, već o apsolutnoj i savršenoj higijeni. To mora da bude 100 % garantovano. To zahteva profesionalnu tehniku pranja, koja je precizno prilagođena procesu rada u mesari. Povoljna u radu i jednostavna za rukovanje. Sinonim za Winterhalter.

PREPORUKE PROIZVODA
ZA MESARE

Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za mesare

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu prljavštinu. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje za mesare

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u mesari mora da bude stopostotno pouzdana u pogledu čistoće i higijene. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter potpultne mašine za pranje, za mesare

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Današnje mesare nude svojim kupcima i male obroke za ručak. U skladu sa tim, postavljaju se i visoki zahtevi mašinama za pranje: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt