TRGOVINA

SUPERMARKET

Integrisana pekara. Mesara sa prodajom mesa i mesnih prerađevina. Bistro sa pićem i malim obrocima. Tri različita sveta pod jednim krovom: supermarket. Sa tri potpuno različita zahteva u pogledu pranja.

Winterhalter mašine za pranje za supermarkete

SVE POD JEDNIM KROVOM.

U pekari tacne za izlaganje sa zagorelim ostacima testa. U mesari alati, činije i gajbe zaprljane belančevinama i masnoćom. I u svakom bistrou mnoštvo čaša, posuđa i pribora za jelo. Supermarket je dobar primer za to koliko različiti mogu da budu zahtevi u pogledu profesionalnog pranja. I koliko precizno profesionalna tehnika pranja može da bude prilagođena specijalnim zahtevima: određenom posuđu, vrstama zaprljanosti i stepenima zaprljanja. Prostornoj situaciji na licu mesta i raspoloživom prostoru. Individualnim željama i zahtevima. Sve to garantuje savršenu čistoću i higijenu prilikom pranja u supermarketu. I kod Winterhaltera dobijate celokupan sistem iz jedne ruke.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA SUPERMARKETE

Winterhalter potpultne mašine za pranje, za supermarkete

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U bistrou supermarketa se pripremaju različiti napici i jela. U skladu sa tim, postavljaju se i visoki zahtevi mašinama za pranje: One moraju u da jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa za supermarkete

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt