KOMPANIJA

„USPEH NIKAD
NE DOLAZI SAM.“

Porodična kompanija sa angažovanim radnicima. Mreža kompetentnih partnera. Na toj osnovi Winterhalter razvija rešenja za profesionalno pranje. Za uspeh naših klijenata u celom svetu.

Specijalista za pranje Winterhalter porodično preduzeće

GLEDATI U PROŠLOST I RAZMIŠLJATI UNAPRED.

Mnogo toga što čini Winterhalter, ima korene u prošlosti. Od vremena kada je Karl Winterhalter 40-ih i 50-ih godina osnovao i izgradio preduzeće. Već tada su pojedine stvari bile tipične za Winterhalter. Na primer, blizina klijentima. Zadovoljstvo u pronalaženju novih rešenja. I hrabrost da se ona primene na tržištu. Ili volja za bavljenjem i najsitnijim detaljima i podređivanje svega kvalitetu. Sve to je omogućilo da se malo preduzeće od dobavljača mašina razvije u ponuđača kompletnog sistema za tehniku pranja. U specijalistu za pranje i globalnog igrača.

Kao i do sada, proizvodnja se odvija u Nemačkoj i Švajcarskoj – to oba vlasnika Jürgen i Ralph Winterhalter ne dovode u pitanje. Oni dosledno teže kvalitetu i ostaju verni svojim korenima. Pored toga, u Tajlandu su izgradili dodatnu proizvodnu lokaciju, da bi bolje ispunili specijalne zahteve azijskog tržišta i bili bliže klijentima. Koliko su pragmatični po ovom pitanju, oni toliko vizionarski razmišljaju i u drugim oblastima. Na primer, kada je reč o budućnosti kompanije. Winterhalter je trenutno na putu da tehniku pranja povede u digitalnu budućnost. Naravno, na potpuno tradicionalan način: u bliskoj saradnji sa svojim klijentima i poslovnim partnerima. I uvek pod motom: Kao specijalisti za pranje želimo da rešavamo probleme naših klijenata.

> 40

FILIJALE ŠIROM SVETA

Naša kompanija je globalni igrač: sa glavnim sedištem u Mekenbojrenu (Nemačka) i filijalama i partnerima u celom svetu.

400

MILIONA EVRA

To je promet koji je Winterhalter ostvario tokom 2022. godine. 

1947.

GODINA OSNIVANJA

Posle ratni period u Nemačkoj: Karl Winterhalter je u Fridrihshafenu na Bodenskom jezeru osnovao sopstvenu firmu. Danas kompaniju vode njegov sin Jürgen i unuk Ralph.

2000

BROJ ZAPOSLENIH ŠIROM SVETA

Toliko ljudi kompanija zapošljava širom sveta. U sedištu kompanije u Mekenbojrenu radi preko 500 ljudi.

VREDNOSTI KOMPANIJE WINTERHALTER.

Porodični. Čvrsto na zemlji. Širokih pogleda. Kultura i vrednosti naše porodice već više od tri generacije oblikuju kompaniju Winterhalter. Bliskost sa klijentima, stalna razmena informacija, težnja ka celokupnim rešenjima – sve to je tipično za Winterhalter. I to nas je načinilo onim što smo danas: svetskim specijalistima za pranje. Volimo svoje porodično preduzeće. I radujemo se što ga svakoga dana dodatno razvijamo!

Jürgen Winterhalter, CEO Winterhalter grupacije

Savetovanje i servis za klijente kod nas ne prestaju ni nakon prodaje i ugradnje Winterhalter mašine za pranje. Kod nas obe stvari počinju mnogo ranije, odnose se na sve aspekte procesa pranja i za nas uvek predstavljaju šansu da oduševimo svoje klijente.

OD MAŠINE ZA PRANJE DO TEHNIKE PRANJA
Winterhalter tehnika pranja, savetovanje i planiranje

Koje mogućnosti nam pružaju nove tehnologije? Kako se menja naše društvo i radni svet? Koji trendovi i tendencije će obeležiti profesionalno pranje u budućnosti?

NEXT LEVEL SOLUTIONS
Winterhalter CONNECTED WASH digitalno savetovanje
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt