SERVIS

UZ NAJVEĆU PODRŠKU

Brza pomoć u slučaju servisiranja. Izbegavanje prekida u radu. Individualne mogućnosti finansiranja. Optimizovanje procesa pranja. Ukratko: Biti na usluzi, kada je to potrebno klijentu. To podrazumevamo pod dobrim servisom.

Winterhalter servis
Servisna podrška
Imate problem sa svojom mašinom? Potrebna vam je naša pomoć? Naš ovlašćeni servis će se pobrinuti da vaša mašina za pranje ponovo funkcioniše za najkraće moguće vreme. I da ostvaruje savršene rezultate pranja. Tako ćete moći da se potpuno skoncentrišete na svoj posao i goste.
Kontakt

WINTERHALTER SERVIS

Partner za tehniku pranja. Mi, u firmi Winterhalter želimo da to budemo našim klijentima. To znači da se u svakom trenutku možete osloniti na nas. Pre svega, ako mašina više ne funkcioniše ispravno i proces pranja ometa tekući rad. Onda ćemo se mi pozabaviti problemom i rešiti ga: preko naše razgranate mreže servisa. Naš fabrički servis je 24 sata dnevno dostupan svakom našem klijentu i stiže na lice mesta u najkraćem mogućem roku. Da bi sve ponovo brzo radilo.


Mi u Winterhalteru smo ponosni na kvalitet naših mašina za pranje i želimo da svojim klijentima iz dana u dan garantujemo savršene rezultate pranja. Zbog toga vam zajedno sa našim partnerima pružamo prvoklasni servis nakon kupovine. Sa brzo dostupnim servisom za klijente, preventivnim održavanjem ili atraktivnim celokupnim paketima.


ODRŽAVANJE

Svako zna: Mašina koja se redovno kontroliše i održava, radi bolje. I duže. To se odnosi i na mašine za profesionalno pranje: Iz dana u dan, mašina mora da postiže najviši kapacitet i savršene rezultate pranja. Bez prekida u radu. To ne predstavlja nikakav problem za Winterhalter mašinu koja se redovno održava. Zato vam nudimo dva različita paketa održavanja.

IMATE LI PITANJA NA TEMU ODRŽAVANJA?

Želite da predupredite prekide u radu vaše mašine za pranje? Da izbegnete neočekivane popravke? Da dugoročno postižete savršene rezultate pranja? Naši paketi održavanja pružaju vam veću bezbednost. Rado ćemo vam dati savete i radujemo se vašoj poruci!

Formular za kontakt

Iznajmljivanje Winterhalter mašina za pranje

ZAKUP

 

  • Obračun: jednokratna taksa i mesečne rate
  • Sistem pranja: nova mašina i Winterhalter sistemske komponente
  • Hemijska sredstva za pranje i potrošna roba: nisu uključeni
  • Održavanje i servis: uključeni (bez rizika)
  • Trajanje: od 36 meseci

IMATE PITANJA U VEZI SA NAŠIM MODELIMA PLAĆANJA?

Ne želite da pravite kompromise po pitanju pranja? Cenite brendiran kvalitet? Međutim, vaš budžet je ograničen? Nudimo vam alternative u odnosu na klasičnu kupovinu Winterhalter mašine za pranje. Bez ikakvih investicija. Radujemo se vašoj poruci!

Formular za kontakt


DOWNLOAD

Prospekti. Uputstva za upotrebu. Bezbednosni listovi. Ove i mnoge druge dokumente možete pronaći u Winterhalter Download centru. Uvek u najaktuelnijoj verziji.

Download


PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt