Digitalni Servis

EasyAccess by Winterhalter

Brzo i jednostavno: QR kod na Winterhalter mašini za posuđe omogućava pristup našim digitalnim servisima.

Brz način da ponovo naručite hemikalije ili da zakažete termin za servis. Pogledajte uputstva za upotrebu kako biste saznali kako funkcioniše odstranjivanje kamenca ili se registrujte nakon što kupite novu mašinu za pranje sudova. Winterhalter EasyAccess to čini mogućim: Jednostavno skenirajte QR kod na mašini sa svojim telefonom da biste pristupili digitalnim servisima. Brzo, jednostavno i 24/7. Na vašem pretraživaču. Besplatno i na vašem jeziku. 

UC Serija potpultna mašina za pranje posuđa i PT Serija protočna mašina za pranje sudova dolaze iz fabrike već opremljene QR kodom. Digitalni servisi su takođe dostupni i za starije mašine i druge serije, u zavisnosti od njihovog modela i godine proizvodnje

Šta ćete pronaći u digitalnim servisima*

Video tutoriali

Podseti me kako da promenim vodu u tanku. Kako da zamenim deterdžent i sredstvo za ispiranje ili kako da očistim mašinu od kamenca. Ne može biti jednostavnije. Samo idite na naš digitalni servis kako biste pristupili našim kratkim video klipovima. Jednostavni, korak-po-korak vodiči demonstriraju pravi način za upravljanje najvažnijim funkcijama mašine. 

CONNECTED WASH

Želite li da smanjite troškove? Ukoliko je tako, učinite svoj proces pranja transparentnijim registracijom svoje mašine na CONNECTED WASH bez dodatnih troškova. Vi - i ukoliko želite vaš servisni partner - tada možete da pristupite mašini sa bilo koje lokacije. Očekujte jasna uputstva kako da smanjite operativne troškove, automatska obaveštenja u slučaju grešaka i besplatno ažuriranje softvera. Osim toga, vašem servisnom partneru ili stručnjacima iz Winterhaltera biće omogućen daljinski pristup vašoj mašini kako bi rešili probleme, vršili dijagnostiku i pružili odmah pomoć - idealno, neće biti potrebno zakazivanje dolaska servisnog tehničara na licu mesta. 

Uputstvo za upotrebu

Kada mi je potreban osnovni program pranja i kako se bira? Šta znači obaveštenje sa slikom sijalice? Na šta treba obratiti pažnju prilikom uključivanja i isključivanja mašine? Pristupite digitalnim uputstvima za upotrebu vaše Winterhalte mašine kako biste pronašli odgovore na ova i druga pitanja. Uputstva se mogu videti direktno koristeći EasyAccess. Osim što objašnjava funkcije mašine, takođe sadrži informacije o pravilnom radu, puštanju u rad, čišćenju i održavanju. 

Servisni kontakt telefon

Da li imate problem sa vašom mašinom za pranje sudova, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanje o našim ugovorima za održavanje? Možete nas pozvati telefonom bilo kad sa navedenim i drugim zahtevima. Otvorite EasyAccess kako biste pozvali servis direktno: 7 dana nedeljno, 24 sata dnevno. Tu smo za vas 24/7 i biće nam zadovoljstvo da pomognemo!

Kontakt forma

Imate pitanja o našim proizvodima i uslugama? Da li želite individualni savet ili informacije o ceni? Ako je tako, izaberite kontakt formular na našem digitalnom servisu kako biste nam poslali poruku. Naši stručnjaci će se pobrinuti za vaš upit i što je pre moguće odgovoriti vam. Takođe, u hitnim slučajevima možete pozvati naš servisni broj 24/7.