GASTRONOMIJA

HOTELIJERSTVO

Ujutro doručak na švedskom stolu. Onda ručak. Uveče večera. A bar radi do kasno u noć. Bez prestanka različito posuđe. Za to su potrebne odgovarajuće mašine za pranje. Za efikasan proces pranja, čistoću i higijenu.

BEZ PAUZE, OD JUTRA DO VEČERI.

Glavna sezona. Gužva u hotelskoj sali za doručak. Gosti dolaze, doručkuju, započinju dan. Čisto posuđe izlazi, prljavo posuđe ulazi. I sve to treba da bude savršeno oprano, u najkraćem vremenu. Takođe i čaše, pribor za jelo i kuhinjsko posuđe. Isto se dešava tokom ručka. Baš kao i tokom večere. U međuvremenu se poslužuju kafa i kolači. Kasno veče je vreme za čaše: za pivo, vino, sokove i koktele. Kraj dana u hotelskom baru. To su udarni termini sa najrazličitijim posuđem, koji obeležavaju radni dan u hotelu. Mašine za pranje to moraju da savladaju na pouzdan način. Maksimalni kapacitet u trajnom pogonu. Savršeni rezultati pranja kod najrazličitijih vrsta posuđa. Bez potrebe za ručnim poliranjem čaša i pribora za jelo. Što ekonomičnije i povoljnije u pogledu troškova. Slučaj za Winterhalter.

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE – MAŠINE ZA PRANJE

Winterhalter mašine za pranje za ugradnju ispod pulta za hotele

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, šminka, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašina za pranje posuđa za hotele

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u hotelu mora biti potpuno pouzdana i u vreme sa najvećim opterećenjem. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za hotele

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa za hotele

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš hotel.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK