GASTRONOMIJA

HOTELIJERSTVO

Ujutro doručak na švedskom stolu. Onda ručak. Uveče večera. A bar radi do kasno u noć. Bez prestanka različito posuđe. Za to su potrebne odgovarajuće mašine za pranje. Za efikasan proces pranja, čistoću i higijenu.

BEZ PAUZE, OD JUTRA DO VEČERI.

Glavna sezona. Gužva u hotelskoj sali za doručak. Gosti dolaze, doručkuju, započinju dan. Čisto posuđe izlazi, prljavo posuđe ulazi. I sve to treba da bude savršeno oprano, u najkraćem vremenu. Takođe i čaše, pribor za jelo i kuhinjsko posuđe. Isto se dešava tokom ručka. Baš kao i tokom večere. U međuvremenu se poslužuju kafa i kolači. Kasno veče je vreme za čaše: za pivo, vino, sokove i koktele. Kraj dana u hotelskom baru. To su udarni termini sa najrazličitijim posuđem, koji obeležavaju radni dan u hotelu. Mašine za pranje to moraju da savladaju na pouzdan način. Maksimalni kapacitet u trajnom pogonu. Savršeni rezultati pranja kod najrazličitijih vrsta posuđa. Bez potrebe za ručnim poliranjem čaša i pribora za jelo. Što ekonomičnije i povoljnije u pogledu troškova. Slučaj za Winterhalter.

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE – MAŠINE ZA PRANJE

Winterhalter mašine za pranje sudova za ugradnju ispod pulta za hotele

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, šminka, belančevine i voćna pulpa. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašina za pranje posuđa za hotele

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje sudova u hotelu mora biti potpuno pouzdana i u vreme sa najvećim opterećenjem. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za hotele

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa za hotele

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš hotel.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt