MTF

MAŠINE ZA PRANJE
SA TRAČNIM TRANSPORTOM I VIŠE
TANKOVA

Svestrana. Snažna. Mašina tračnog transporta konstruisana po meri. Za veliku količinu posuđa. Štedljiva i pouzdana. I sve funkcioniše.

Winterhalter mašina tračnog transporta MTF

BEZ EKSPERIMENATA.

Velike količine posuđa iste vrste. Za definisana vremena posluživanja hrane i pranja, koja se redovno ponavljaju. Dan za danom, nedelja za nedeljom. Takve slučajeve rešava MTF: Snažna mašina za pranje sa tračnim transportom i više tankova pouzdano obavlja svoj posao. Bez obzira šta je u pitanju. Jednostavna je za rukovanje i ekonomična u potrošnji. Modularno je konstruisana i može da se individualno konfiguriše. Savršeno prilagođena vašim zahtevima u pogledu pranja. I dimenzionisana za najveći kapacitet pranja. Mašina na koju možete da se oslonite i koja pruža sigurnost. U kuhinjama za posuđe menza i kantina. U velikim klinikama i ustanovama za negu. Sve pod kontrolom.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Saznajte u saradnji sa našim stručnjacima za pranje da li je MTF optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA MTF
Winterhalter mašina tračnog transporta MTF
HIGIJENSKA BEZBEDNOST

MTF je projektovana za najviše higijenske standarde. To postiže zahvaljujući svojoj konstrukciji. Svojim higijenskim konceptom i konceptom čišćenja. Svojim specijalnim programima i delovima opreme. Na taj način, sa serijskom opremom, ispunjava sve zahteve prema DIN standardu.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Touch screen sa piktogramima, bez teksta. Intuitivni izbor programa. Vrata sa mogućnošću zakretanja 180 stepeni. Bez problema se otvaraju jednim prstom. Mnogi dobro osmišljeni detalji čine rukovanje MTF mašinom jednostavnom, sigurnom i konformnom.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Sistem pranja MTF mašine je ekstremno efikasan. Na taj način se garantuju čistoća i higijena na najvišem nivou. U svakom trenutku. Čak i kod velike količine posuđa.

EKONOMIČNE

Sa ugrađenom ekonomičnom funkcijom: Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji u zoni ispiranja, voda koja je potrebna za MTF mašinu smanjuje se na minimum. Time se značajno smanjuju potrošnja energije i sredstva za pranje. Sve zajedno, to donosi manje pogonske troškove. I veću ekonomičnost.

Winterhalter mašina tračnog transporta MTF

Fiksni udarni termini i mase posuđa. Upravo za ovakve izazove smo osmislili MTF mašinu. Ona je i sprinter i maratonac odjednom, sa ekstremnom izdržljivošću i velikom brzinom!

Norman Kammler, Senior menadžer proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA MTF

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt