PT SERIJA

MAŠINE ZA PRANJE
SUDOVA SA HAUBOM

Otklanja sve nečistoće. Čisto, pouzdano, efikasno. Beskompromisna mašina za pranje sudova sa haubom. Savladava čak i tvrdokornu prljavštinu. I sve je čisto. 

Mašina za pranje posuđa sa haubom PT Serije Winterhalter

TEŽAK POSAO. 

Gužva. Usred nje, PT mašina proizvođača Winterhalter. Korpe su napunjene prljavim sudovima na ulaznom stolu. Počinje ciklus pranja. Na drugoj strani izlaze čisti sudovi. Sve funkcioniše i optimalno je usklađeno. Bez kompromisa. Sa PT serijom je to moguće: Osmišljena je za najviše zahteve i podešena za maksimalnu ekonomičnost. Svestrani uređaj za pranje različitog posuđa. Jednostavno, efikasno, brzo. I uvek apsolutno pouzdano. Dostupna u dva veličine mašine. Neumorna. 

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Voleli bi da budete apsolutno sigurni u svoju odluku da odaberete Winterhalter. Naši stručnjaci za pranje rado će vam pokazati kako PT serija može postati idealno rešenje za pranje posuđa za vas. Dovoljan je poziv ili imejl.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA PT SERIJE
Prednosti mašina za pranje sudova sa haubom PT serije Winterhalter
SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Nije bitno koliko je zaprnjano : PT serija garantuje čistoću i higijenu. Pomoću moćnog sistema za pranje i efikasne četvorostruke filtracije, idealno ste opremljeni za svaku situaciju.

APSOLUTNO POUZDANA

PT ima tačno ono što mašini treba u teškoj svakodnevnoj rutini pranja: inovativnu tehnologiju, visokokvalitetnu izradu i minimalnu sklonost greškama. Mašina na koju se možete uvek osloniti. 

VISOKA EKONOMIČNOST

Pranje sa PT serijom znači efikasno pranje: zahvaljujući maloj potrošnji vode, optimalnom korišćenju energije, štedljivom doziranju sredstava za pranje i digitalnim uslugama. To znači da su: sa PT serijom vaši operativni troškovi minimalni. 

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

PT serija olakšava pranje: intuitivnim i jednostavnim upravljanjem, ergonomskim rukovanjem i praktičnim funkcijama. Personal za pranje posuđa rado će koristiti PT mašinu. 

Beskompromisna mašina za pranje posuđa sa haubom

POSUĐE

 

PRIBOR ZA JELO

Pranje tacni

TACNE

  

KUHINJSKI PRIBOR

 

ČAŠE

 

Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu

ŠOLJE

 

Naše funkcije štednje energije za PT seriju

Povrat toplote iz otpadne vode

Serijski ugrađen izmenjivač toplote „EnergyLight“ koristi energiju otpadne vode za zagrevanje hladne ulazne vode. Tako se troškovi energije umanjuju i do 10%.

Povrat toplote iz izduvnog vazduha

Povrat toplote iz izduvnog vazduha „EnergyPlus“ zagreva hladnu ulaznu vodu u kombinaciji sa izmenjivačem toplote iz otpadne vode. Tako se operativni troškovi smanjuju i do 15%.

Toplotna pumpa

Toplotna pumpa „ClimatePlus“ koristi toplotnu energiju iz mašine i iz vazduha u prostoriji da bi zagrejala vodu za ispiranje i vodu iz tanka. Tako se potrošnja električne energije smanjuje i do 35%.

Inovativno polje pranja

Savršena geometrija mlaznice garantuje prvoklasne rezultate pranja, postiže uštedu vode do 25% i tako smanjuje potrošnju električne energije.

Sistem pogonskog ispiranja

Tokom ispiranja, polje pranja pokreće elektromotor. To znači sledeće za ispiranje: po ciklusu pranja štedi se 0,4 litara.

ECO program

Trajanje pranja se produžava za 50% i smanjuje se kako količina vode za ispiranje tako i doziranje sredstva za pranje. Tako ćete smanjiti operativne troškove i do 15%.

CONNECTED WASH

Analiziraju se svi značajni pogonski podaci umrežene mašine. Pojedinačne napomene o uštedi energije omogućavaju smanjenje troškova pranja.

Funkcija režima mirovanja

Temperatura bojlera se u pauzama pranja automatski spušta na najnižu vrednost. To štedi više energije od isključivanja, a mašina je brzo ponovo spremna za pokretanje.

Dvostruki zid

Konstrukcija sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika pruža optimalnu izolaciju. Na taj način toplota ostaje u mašini i gubitak energije se svodi na najmanju moguću meru.


PT serija je naš svestrani proizvod. Neumorna. Može se koristiti na razne načine za različito posuđe, pere savršeno i efikasna je. To je čini pouzdanim partnerom iz senke!

Leonie Hengeler, Product Manager International

KARAKTERISTIKE PROIZVODA PT SERIJE

Referenca Winterhalter protočna mašina za pranje za gastronomiju

Josef Schmidbauer , PALMENHAUS / MINHEN

I ja sam odrastao u gastronomiji – samim tim i sa Winterhalterom. Sećam se Winterhalter mašina još otkad sam prohodao, što znači da će za mene uvek postojati samo Winterhalter.

Saznajte više
DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt