GASTRONOMIJA

KAFIĆ

Prihvatanje porudžbina. Točenje pića i priprema hrane. Serviranje, sklanjanje, naplata. Sve to na jako ograničenom prostoru. I sve to često radi samo jedna osoba. Svakodnevica u kafiću. Mašina za pranje mora da ispuni, pre svega, jedan zahtev: da savršeno funkcioniše.

Winterhalter mašine za pranje za kafiće i bistroe

ČISTO PRANJE.

Šoljica filter kafe. I uz to kolač. Vremena u kojima je ponuda kafića bila ograničena, davno su iza nas. Uz to dolaze kapućino i kafe late, frapućino i čaj late. Pored kolača i torti, služe se i mafini, kolačići, tostevi, supe i salate. A ko želi, može da poruči Hugo ili Sprizz.

Sa ponudom u kafićima nisu se povećavali samo jelovnici i karte pića, već takođe i broj čaša, posuđa i pribora za jelo. I to sve, takođe, mora i da se opere. Većinom na skučenom prostoru. I sve to često radi samo jedna osoba. Šta vam je ovde potrebno? Mašina za pranje, koja savršeno funkcioniše i preuzima posao. Koja pere ono što u nju ulazi. Brzo, čisto i apsolutno pouzdano. Prava Winterhalter mašina.

PREPORUKA PROIZVODA ZA KAFIĆE

Winterhalter potpultne mašine za pranje za kafiće i bistroe

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U kafićima i bistroima se priprema niz različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe, UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt