WINTERHALTER NOVOSTI

Novosti 13.06.2024

Pranje pribora za jelo: Da li ste danas već polirali?

Čist i sjajan pribor za jelo koji ne mora ručno da se polira, nije zahtev ugostiteljstva tek od nedavnog nedostatka stručnog osoblja. Teme kao što su higijena, troškovi osoblja i potreba za blistavo sjajnim priborom za jelo oduvek su bile ključni faktori za nabavku mašine za pranje pribora za jelo. 

više detalja
Štampa 03.01.2024

19. HoReCa beogradski sajam

Biće to poseban događaj: U februaru će se izlagači i posetioci sastati na 19. HoReCa sajmu u Beogradu. Vodećem sajmu za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Winterhalter nestrpljivo isčekuje predstavljanje svojih najnovijih tehnologija za pranje sudova u Hali 2C.

Ključne teme koje očekuju posetioce: Premijera uređaja za sušenje DMX, aplikacija Connected Wash i sada već dugotrajna tema "Kuća pranja čaša"

više detalja
Štampa 15.11.2023

NOVA TRANSPORTNA MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA MT SERIJE - NAJBOLJA ODLUKA ZA DANAS I SUTRA

Tračne i protočne mašine za pranje sa transportom korpi visokih performansi karakteriše modularna konfiguracija sistema. To znači da mašina ne samo da može biti precizno prilagođena zahtevima današnjice, već i budućnosti. Zbog mogućnosti fleksibilne konverzije i nadgradnje, „GAMECHANGER“ se savršeno prilagođava svakoj novoj situaciji i garantuje maksimalnu sigurnost ulaganja. Izazovi sa kojima se ugostiteljstvo i restorani kolektivne ishrane trenutno suočavaju bili su osnova za novi razvoj. Winterhalter garantuje veću ekonomičnost, maksimalnu higijensku sigurnost, optimizovan rezultat pranja i bolje uslove rada.

više detalja
Štampa 19.07.2023

Winterhalter investira u napajanje električnih vozila

15. juna 2023 godine ispred sedišta kompanije Winterhalter Gastronom GmbH u Meckenbeuren-u svečano je otvoreno osam stanica za punjenje sa ukupno 16 punjača. Proizvođač mašina za pranje posuđa je tako među vodećim kompanijama u regionu po broju punjača koje su stavljene na raspolaganje svojim zaposlenima. Izvršni direktor Ralph Winterhalter objašnjava zašto: „Podržavamo širenje elektromobilnosti i želimo da olakšamo našim zaposlenima da se odluče za električni automobil, tako što ćemo imati spremnu postojeću infrastrukturu za punjenje.“

više detalja
Vesti 02.04.2023

Ušteda energije tokom pranja

Ušteda energije je veliki izazov za sve ugostiteljske objekte. Sa svojim brojnim uređajima, kuhinja je jedno od mesta gde je potrebno najviše energije. U zavisnosti od vrste i veličine ugostiteljske delatnosti, kuhinja čini do 25% ukupne potrošnje energije. Potencijal moguće uštede je veliki. Winterhalter pokazuje kojim tehničkim karakteristikama mašine smanjujemo operativne troškove, kada ima smisla kupiti novu mašinu za pranje posuđa i kako se troškovi energije mogu smanjiti.

 

više detalja
Štampa 03.02.2022

NOVA MAŠINA PT UTENSIL: PRANJE KUHINJSKOG PRIBORA I POSUĐA U JEDNOJ MAŠINI

Nova mašina za pranje sa haubom PT Utensil firme Winterhalter kombinuje dve primene u jednoj mašini. I pri naizmeničnom pranju posuđa i kuhinjskog pribora, kao i pri pranju posuđa samo jedne vrste, daje pouzdano čiste i higijenske rezultate pranja. Hibridni model, koji je dostupan u veličinama L i XL, kombinuje moćan sistem pranja, uključujući varijabilno podešavanje pritiska pranja, sa ergonomijom i jednostavnim rukovanjem mašine za pranje sudova sa haubom.

više detalja
Novosti 26.05.2021

NOVA WINTERHALTER PT SERIJA: BESKOMPROMISNA MAŠINA ZA PRANJE POSUĐA SA HAUBOM

Specijalista za pranje Winterhalter predstavlja nove mašine za pranje posuđa sa haubom PT serije. Predviđena za najviše zahteve i podešena za maksimalnu ekonomičnost: Jednostavna, efikasna i brza. Winterhalter obećava savršene rezultate pranja i apsolutnu pouzdanost u radu. Sa novom automatikom haube mašina može da se otvara i zatvara bez primene snage i samim tim predstavlja olakšanje rada za personal za pranje posuđa.

više detalja
Štampa 15.10.2020

NOVI WINTERHALTER SISTEM ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA

Specijalista za pranje Winterhalter nudi profesionalno kompletno rešenje za pranje plastičnih čaša: Idealno usklađeni sistem, koji se sastoji od Winterhalter mašine za pranje, korpe za čaše, kao i od posebno osmišljenih hemijskih sredstava za pranje, garantuje higijenski čiste čaše za manje od dva minuta. Čaše su dovoljno suve da se mogu ređati jedna na drugu štedeći prostor.

više detalja
Štampa 13.01.2020

VELIKI UČINAK: NOVA PROTOČNA MAŠINA ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI CTR PROIZVOĐAČA WINTERHALTER

Specijalista za pranje Winterhalter novom protočnom mašinom za pranje sa transportom korpi ponovo postavlja standarde na tržištu. Winterhalter obećava veliki kapacitet pranja uz kompaktne dimenzije. Zahvaljujući modularnom sistemu, CTR se može jednostavno planirati, individualno konfigurisati i naknadno proširivati. Savršena tehnika pranja posuđa za 100 do 400 ljudi koji obeduju.

više detalja