WINTERHALTER NOVOSTI

Štampa 01.10.2018

NOVA POTPULTNA MAŠINA ZA PRANJE IZ UC SERIJE – REMEK-DELO.

Sa novom UC serijom 2018 Winterhalter predstavlja novu generaciju potpultnih mašina za pranje. Winterhalter obećava savršene rezultate pranja, intuitivnu i komfornu upotrebu, kao i apsolutnu bezbednost i pouzdanost u radu. Zbog toga vodeća kompanija na tržištu i predvodnik u tehnologiji potpultnih mašina za pranje, označava UC seriju „remek-delom“.

više detalja
Štampa 25.01.2018

NOVI WINTERHALTER ONLAJN SVET: JASAN. JEDNOSTAVAN. BLIZU KLIJENTIMA.

Winterhalter onlajn svet se sada pojavljuje sa novim funkcijama i novim dizajnom. Pre svega tu su novosti sa sadržajem: Stranice su prilagođene krajnjim korisnicima i partnerima u stručnim trgovinama.

više detalja
Novosti 14.01.2018

WINTERHALTER JE NAJBOLJA MARKA 2018.

Winterhalter je samouvereno osvojio priznanje BestMarke kao najbolja marka 2018. godine i pobedio u dve kategorije: „Kvalitet/rezultat proizvoda“ i „Servisne usluge“.

više detalja
Štampa 12.01.2018

WINTERHALTER MT SERIJA - NOVO: SA UGRAĐENOM EKONOMIČNOM FUNKCIJOM

Sa impresivnim mogućnostima za uštedu, od oktobra 2017. godine dostupne su Winterhalter mašine za pranje sa transportom korpi i mašine za pranje sa tračnim transpotom, MT serije. Zahvaljujući tehničkim optimizacijama u zoni ispiranja, specijalista za pranje Winterhalter potrošnju vode svodi na minimum. Glavni deo pogonskih troškova se time osetno smanjuje.

više detalja
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK