PRIPREMA VODE

POTROŠNI MATERIJAL

Za optimalni kvalitet vode. I za besprekornu funkciju. Precizno prilagođeni. Potrošni materijali za uređaje za pripremu vode. Od proizvođača Winterhalter.

Winterhalter potrošni materijali za pripremu vode

LOGIČAN ZAKLJUČAK.

Oni su osmišljeni za maksimalni kapacitet. Obezbeđuju optimalni kvalitet vode. I posebno su prilagođeni uređajima za pripremu vode proizvođača Winterhalter: Originalni potrošni materijali za uređaje za omekšavanje vode, patrone za demineralizaciju i uređaje za reverznu osmozu.
 Soli, smole, filteri i sredstva za regeneraciju, koji su optimizovani za naš asortiman za pripremu vode. Svaki od njih ispunjava visoke zahteve u pogledu kvaliteta proizvođača Winterhalter. I svaki od njih garantuje apsolutno pouzdano funkcionisanje uređaja i dug vek trajanja. Odlučili ste se za uređaj za pripremu vode proizvođača Winterhalter? Sa odgovarajućim potrošnim materijalima obezbeđujete optimalan rad. Dugi niz godina.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete savršen rezultat pranja: sa potrošnim materijalima koji su optimalno prilagođeni uređaju za pripremu vode. Naši stručnjaci će vas rado informisati o odgovarajućim proizvodima iz našeg asortimana. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Preuzimanje o potrošnim materijalima

PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt