GASTRONOMIJA

RESTORAN

Savršeno postavljen sto. Blistavo čisti sudovi. Sjajan pribor za jelo. I briljantne čaše. Gosti restorana žele da uživaju. Čistoća i higijena su preduslov za to.

Winterhalter mašine za pranje sudova za restorane

ČISTOĆA JE UŽIVANJE.

Lep ambijent sa prijatnom atmosferom. Izvrsna hrana. Izuzetna usluga. Onaj ko dođe u restoran, želi da uživa. Svim čulima. Postavljen sto je tada u centru pažnje. Sa savršenim posuđem. Sa sjajnim priborom za jelo. Sa briljantnim čašama. Gostu se vizuelno otvara apetit za ono što će doći.

Za gastronoma to predstavljaju neku vrstu zaštitnog znaka i izraz njegovih ličnih zahteva u pogledu čistoće i higijene. U restoranima se zato često odlučuju za Winterhalter: Kao svetski poznati specijalisti za pranje, imamo optimalna rešenja za pranja posuđa, čaša i pribora za jelo. Bilo u području šanka ili u sekciji za posuđe. Celokupni sistem za prvoklasne rezultate pranja.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA RESTORANE

Winterhalter mašine za pranje čaša za ugradnju ispod pulta za restorane

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE ČAŠA

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežaju mlečna pena, šminka, voćna pulpa, cvetići i belančevine. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje sudova za restorane

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u restoranu mora da bude stopostotno pouzdana i u udarnim terminima. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za restorane

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjski posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt