KOLEKTIVNA ISHRANA

KETERING

Kongresi i konferencije. Božićne proslave i letnji festivali. Svadbe i porodična slavlja. Servisi za ketering poslužuju mnogo gostiju odjednom. I skoro na svakom mestu. Pod velikim pritiskom u pogledu vremena i troškova. Zato sistem pranja mora da bude savršen.

Winterhalter mašine za pranje za ketering servise

OVDE SE KUVA. TAMO SE SERVIRA. SJAJNO OPRANO.

Kanapei. Tematski švedski stolovi i meniji sa najvše šest sledova. Roštilj i ponoćni snekovi. Sveži sastojci, regionalni proizvodi, sezonski specijaliteti. I sve po principu: ovde se kuva, tamo se servira. Servisima za ketering i gastronomima koji pripremaju događaj, to postavlja niz izazova: Hrana mora da što pre stigne iz tačke A u tačku B. Na stolovima moraju da bude postavljene različite vrste čaša, posuđa i pribora za jelo. I: Na kraju, tvrdokorna sasušena i okorela zaprljanja moraju ponovo da se odstrane. Kako bi za sledeći događaj sve ponovo sijalo i blistalo. Sistem pranja mora, u tom slučaju, za kratko vreme da postigne savršene rezultate. Apsolutno pouzdane. Takođe i kod termo-kutija i GN posuda. I po mogućnosti sa niskim pogonskim troškovima – jer borba za cene u ovoj delatnosti je žestoka. Winterhalter će vas za to opremiti na najbolji način.

PREPORUKA PROIZVODA
ZA KETERING SERVISE

Winterhalter protočne mašine za pranje posuđa za ketering servise

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u ketering servisu mora da bude stopostotno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa za ketering servise

TRANSPORTNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za ketering servise.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt