GASTRONOMIJA

SAMOUSLUŽNI RESTORANI

Brza hrana u fastfood-u. Poručivanje i plaćanje na kasi. Samousluživanje na tacnama. Pored toga, kolica i stanice za sakupljanje tacni. U samouslužnim restoranima je sve savršeno organizovano. I optimizovano za brzinu. Takođe i sistem pranja sudova.

Winterhalter mašine za pranje sudova za lance restorana

SVE MORA BITI BRZO.

Samouslužni restorani. Kao sistem franšiza ili filijala. Specijalizovan za burgere ili bifteke. Piletinu ili ribu. Picu ili sendviče. Za vegansku ili domaću hranu. Ili za specijalitete od kafe. Postoji mnoštvo različitih gastronomskih koncepata. I kao što kaže sam naziv: Sve mora biti brzo. A isto tako se gomila i prljavo posuđe. Sakupljeno na kolicima ili na traci za sakupljanje.

To znači sledeće: Veliko mnoštvo tacni. Šoljica za kafu i čaše. Kao i najrazličitijeg kuhinjskog posuđa, koje se koristi za pripremu hrane. Pri tom su zahtevi za profesionalno pranje u lancima restorana vrlo posebni. Za to je potreban sistem pranja koji je fleksibilan i precizno prilagođen odgovarajućoj primeni. Klijenti iz celog sveta to pronalaze kod Winterhaltera.

PREPORUKE PROIZVODA
ZA SAMOUSLUŽNE RESTORANE

Winterhalter potpultne mašine za pranje  za lance restorana

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE SUDOVA

U lancima restorana se priprema veliki broj različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
Winterhalter protočne mašine za pranje suđa za lance restorana

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u lancima restorana mora da bude potpuno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za lance restorana

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt