DOBRO DOŠLI U WINTERHALTER

„Poznajemo se.
Iz našeg omiljenog italijanskog restorana.«

Čak i ako do sada niste čuli za naziv Winterhalter: Najverovatnije smo već bili u kontaktu. U hotelu na poslednjem odmoru. U restoranu iza ugla. U lepom baru, vašem omiljenom kafiću ili možda na fudbalskom stadionu.

Mi smo Winterhalter, specijalisti za pranje iz Mekenbojrena. Sa skoro 1700 zaposlenih, na preko 40 lokacija širom sveta, spadamo u vodeće kompanije na tržištu tehnike za velike kuhinje. Naši zaposleni svakodnevno rade na postizanju savršenih rezultata pranja. Idu novim putevima. Postavljaju nove standarde na tržištu i oduševljavaju klijente.

Oblikujte budućnost sa nama kao

Šablon oglasa za posao za kandidate sa fakultetskom diplomom

ZA ŠTA STE NAM POTREBNI

 

ŠTA ŽELIMO


NAŠA PONUDA ZA VAS

Nudimo vam otvorenu saradnju, sa mnogo uvažavanja, u porodičnom preduzeću. Nudimo fleksibilno radno vreme, koje vam omogućava da uskladite porodični život i posao, i snosimo deo troškova za jaslice/vrtić za vašu decu. Osim toga, garantujemo vam i dodatne doprinose za penziono osiguranje. Kod nas se podrazumevaju individualne mogućnosti usavršavanja na Karl Winterhalter Akademiji, kao i interne i eksterne ponude za bavljenje sportom u celoj Nemački, pod povlašćenim uslovima.

Krenite novim putem. Učestvujte u oblikovanju tržišta. Oduševite klijente.
Čini vam se zanimljivo? Onda se radujemo vašoj prijavi!

Your application for a vacancy:

Šablon oglasa za posao za kandidate sa fakultetskom diplomom

Izabrali ste previše fajlova. Maks. dozvoljeno 3 fajlova.

Dozvoljeni su sledeći tipovi fajlova: PDF, DOC, JPG i PNG. Fajlovi ne smeju da budu veći od 10 MB.
KONTAKT
Imate pitanja u vezi sa ponudom za radno mesto ili svojom prijavom? Rado ću vam pomoći! Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete e-mail.
Eva-Maria Karremann
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK