TEHNIKA PRANJA

WINTERHALTER SISTEM PRANJA

Izuzetne mašine za pranje posuđa. Optimalna priprema vode. Visokoefikasna sredstva za pranje. Korpe po meri. I praktičan pribor. Svaki proizvod za sebe predstavlja snažnu komponentu. Oni zajedno čine savršeno rešenje za prvoklasne rezultate pranja i efikasan proces pranja.

Winterhalter sistem pranja

STRATEGIJA CELOKUPNOG SISTEMA PRANJA.

Mašine za pranje koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta – proizvedene u Nemačkoj i Švajcarskoj. Sredstva za pranje za specifične primene, osmišljena u vlastitoj laboratoriji. Različiti uređaji za pripremu vode. I odgovarajući pribor za optimalan tok rada. Sve to je Winterhalter. Jer kao specijalisti za pranje imamo svoj sopstveni zahtev: Svaka komponenta koja učestvuje u procesu pranja, mora da da svoj maksimum. Takođe, sve komponente moraju da budu međusobno usklađene, tako da zajedno ostvaruju optimalni efekat. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

PROFESIONALNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Kvalitetne. Apsolutno sigurne. Ekonomične. Ergonomske i jednostavne za rukovanje. Od kompaktnih do velikih. Mašine za pranje za čistoću i higijenu na najvišem nivou.

 

PRIPREMA VODE

Odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Prilagođena vašim potrebama i kvalitetu vode na licu mesta. Za briljantne rezultate pranja i efikasnu zaštitu mašine.


SREDSTVA ZA PRANJE

Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje. Precizno prilagođena vašim potrebama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Za najviši kvalitet pranja i maksimalnu higijenu. Za čistoću i higijenu na najvišem nivou.


KORPE ZA PRANJE

Napravljene po meri za vaše potrebe pranja. Prilagođene vašoj mašini. Korpe od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Za savršene rezultate pranja i optimalnu zaštitu.

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK