TEHNIKA PRANJA

WINTERHALTER SISTEM PRANJA

Izuzetne mašine za pranje posuđa. Optimalna priprema vode. Visokoefikasna sredstva za pranje. Korpe po meri. I praktičan pribor. Svaki proizvod za sebe predstavlja snažnu komponentu. Oni zajedno čine savršeno rešenje za prvoklasne rezultate pranja i efikasan proces pranja.

Winterhalter sistem pranja

STRATEGIJA CELOKUPNOG SISTEMA PRANJA.

Mašine za pranje koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta – proizvedene u Nemačkoj i Švajcarskoj. Sredstva za pranje za specifične primene, osmišljena u vlastitoj laboratoriji. Različiti uređaji za pripremu vode. I odgovarajući pribor za optimalan tok rada. Sve to je Winterhalter. Jer kao specijalisti za pranje imamo svoj sopstveni zahtev: Svaka komponenta koja učestvuje u procesu pranja, mora da da svoj maksimum. Takođe, sve komponente moraju da budu međusobno usklađene, tako da zajedno ostvaruju optimalni efekat. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

PROFESIONALNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Kvalitetne. Apsolutno sigurne. Ekonomične. Ergonomske i jednostavne za rukovanje. Od kompaktnih do velikih. Mašine za pranje za čistoću i higijenu na najvišem nivou.

 

 

PRIPREMA VODE

Odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Prilagođena vašim potrebama i kvalitetu vode na licu mesta. Za briljantne rezultate pranja i efikasnu zaštitu mašine.


SREDSTVA ZA PRANJE

Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje. Precizno prilagođena vašim potrebama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Za najviši kvalitet pranja i maksimalnu higijenu. Za čistoću i higijenu na najvišem nivou.


KORPE ZA PRANJE

Napravljene po meri za vaše potrebe pranja. Prilagođene vašoj mašini. Korpe od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Za savršene rezultate pranja i optimalnu zaštitu.

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt