KORPE ZA PRANJE

KORPE

Prvoklasni rezultati pranja. Optimalno sušenje. Savršena zaštita. Winterhalter korpe za pranje za različite vrste posuđa. Odgovarajuće rešenje.

Winterhalter korpe za pranje

UVEK ODGOVARAJUĆE REŠENJE.

Funkcionalni dizajn. Visokokvalitetni materijali. Izvrsna obrada. Winterhalter korpe za pranje dokazuju svoju korisnu primenu u praksi. U svakom pojedinačnom ciklusu pranja. One su posebno prilagođene za različito posuđe. I tako omogućavaju savršene rezultate pranja.

Rukovanje je izuzetno jednostavno, a posuđe je optimalno zaštićeno. Korpe za pranje predstavljaju neizostavni komadić u mozaiku Winterhalterovog celokupnog sistema. Njihova prednost je sofisticirani dizajn korpe: On je prilagođen mašini za pranje i posuđu. Velika propusnost vode i dobra cirkulacija vazduha obezbeđuju optimalne rezultate pranja i sušenja.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da postignete zaista savršen rezultat pranja: sa korpama za pranje, koje optimalno odgovaraju vašem posuđu. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koja korpa je najbolje rešenje za vašu primenu. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Čaše

Uzane čaše za šampanjac, široke čaše za crno vino, velike krigle za pivo: odgovarajuće korpe za pranje za najrazličitije čaše.

Posuđe

Male šoljice. Veliki tanjiri. Ili sve to zajedno: specijalne korpe za pranje posuđa.

Pribor za jelo

Različiti noževi, viljuške i kašike. Pribor za salatu ili noževi za maslac: optimalne korpe za pranje vašeg pribora za jelo.

Kuhinjsko posuđe

Lonci i tiganji. GN posude, plehovi i činije: robusne korpe za pranje za različito kuhinjsko posuđe.

Flaše

Flaše za vodu i bokale. Higijenski čisto oprano: jedinstvene korpe za flaše proizvođača Winterhalter.

Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu

PLASTIČNE ČAŠE

Čaše za višekratnu upotrebu i poklopci. U različitim veličinama: specijalne korpe za pranje plastičnih čaša.

Mašina za pranje i korpa moraju da budu međusobno usklađene. Jer samo ako voda dolazi do posuđa bez prepreke, može da se postigne zaista dobar rezultat pranja. Zato se kod nas, već sa početku projektovanja određene mašine, istovremeno projektuju i odgovarajuće korpe za pranje.

Manuel Kreibich, Menadžerka proizvoda međunarodni

WINTERHALTER KORPE ZA PRANJE

Winterhalter plastične korpe

PLASTIČNE KORPE

Za velike količine posuđa i čaša: Plastične korpe olakšavaju organizaciju velike količine posuđa. One su lagane, traju dugo i mogu nekad da se slažu jedna na drugu i kada je posuđe u njima. Umeci i pregrade su dostupni u različitim bojama – za pregledno i komforno rukovanje. Na taj način, one su pogodne i kao sistem za sortiranje i čuvanje. Za efikasnu logistiku posuđa. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

Winterhalter korpe od nerđajućeg čelika

KORPE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Za veliko i teško posuđe: Korpe od nerđajućeg čelika nemaju podelu na redove i pregrade i imaju vrlo robusnu obradu. One su specijalno osmišljene za teške lonce, velike plehove i kabasto kuhinjsko posuđe. Posuđe može da bude u optimalnom položaju zahvaljujući praktičnom priboru za korpe. Za primenu u Winterhalter mašinama za pranje kuhinjskog posuđa. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

Winterhalter korpe od žičane mreže

KORPE OD ŽIČANE MREŽE

Za najviše zahteve u pogledu rezultata pranja i sušenja: Korpe od žičane mreže imaju izuzetno veliku propusnost vode – mlaz vode dolazi do posuđa gotovo neometano. Pri tom optporna plastična zaštita štiti posuđe od oštećenja. Važno: Ove korpe mogu da se slažu jedna na drugu samo kada nisu napunjene. Korpe se ne mogu vratiti proizvođaču.

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter mašine za pranje

MAŠINE ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou: profesionalne mašine za pranje za različite delatnosti. Visokog kvaliteta i apsolutno pouzdane.

Saznajte više
Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt