MTR

Protočne mašine za pranje sa transportom korpi

Pun kapacitet. Modularni sistem. Protočna mašina za pranje sa transportom korpi sa širokim spektrom opcija za konverziju i nadgradnju. Za higijenske rezultate pranja i ekonomičan proces pranja. I sve funkcioniše.

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR

Sistem za pranje sudova za velike kuhinje

U udarnim terminima do 355 korpi na sat. Puni se tanjirima i priborom za jelo, šoljicama i čašama. Plus tacne poređane jedna na drugu. A između uvek postoje šolje i činije za višekratnu upotrebu. Različite količine predmeta za pranje tokom dana - tipično za restorane i hotele, male i srednje menze, klinike i ustanove za negu. Ili odmorišta i dobavljače hrane. U ovoj oblasti, protočne mašine za pranje sa transportom korpi serije MTR postavljaju nove standarde: Konfiguracija mašine je zasnovana na dosledno dobro osmišljenom modularnom sistemu. Zbog toga mašina može da bude precizno prilagođena zahtevima današnjice kao nikada pre. I zbog fleksibilnosti nadgradnje može da se prilagodi i budućem povećanju kapaciteta. MTR mašina se savršeno prilagođava svakoj novoj situaciji i, pored prvoklasnih performansi pranja posuđa, nudi i maksimalnu sigurnost ulaganja.

Prednosti MTR mašine
Winterhalter mašina sa transportom korpi sa više tankova MTR
Prvoklasni rezultati pranja

Bez obzira da li imate male ili velike predmete za pranje, u udarnim terminima ili kada ima mnogo prljavštine: Snažan sistem pranja i efikasna multifiltracija serije MTR obezbeđuju rezultate pranja na konstantno visokom nivou. Svaka zona doprinosi prvoklasnoj čistoći i odličnom sušenju. Zbog toga vaše posuđe izlazi iz mašine besprekorno.

Visoka ekonomičnost


Pranje je posebno ekonomično kod serije MTR. Voda se koristi ciljano i ekonomično. Energija se koristi nekoliko puta uz pomoć povrata toplote. A mašina daje proaktivne savete o tome kako da optimizujete proces pranja posuđa. Sve ovo obezbeđuje efikasno pranje sudova, štedi resurse i svodi vaše operativne troškove na minimum.

Maksimalna higijenska bezbednost

Konfiguracija mašine i koncept higijene i čišćenja serije MTR garantuju maksimalnu higijensku bezbednost. Mašine standardno ispunjavaju sve higijenske zahteve DIN EN 17735 standarda i poseduju odgovarajuće higijenske sertifikate. Tokom rada, MTR mašina nadgleda sebe i automatski vas obaveštava o događaju koji je kritičan za higijenu.

Jednostavno rukovanje


U pogledu lakoće upotrebe, MTR mašina postavlja nove standarde u klasi protočnih mašina za pranje sa transportom korpi. Mašinom se može upravljati intuitivno i praktično. Ona omogućava ergonomski, bezbedan rad koji štedi vreme. A posebno se lako čisti. MTR mašina tako stvara preduslove za tečni proces pranja sa visokom pouzdanošću i bezbednošću.

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - brending element

Potpuna fleksibilnost. Maksimalna sigurnost ulaganja.

Svako ko danas ulaže u mašinu za pranje, takođe želi da donese pravu odluku za sutra. Ali šta će tačno doneti budućnost? Koliko će se posao proširiti? Da li će se okvirni uslovi promeniti? Da li nove i inovativne funkcije dolaze na tržište? Sa protočnom mašinom za pranje sudova sa transportom korpi iz serije MTR možete se opustiti i prepustiti ovom razvoju da dođe do vas. Zato što je konfiguracija mašine zasnovana na modularnom sistemu i nudi mogućnost fleksibilnog međusobnog kombinovanja pojedinačnih zona i komponenti. Ovo ima dve velike prednosti. S jedne strane, mašina se može konfigurisati na takav način da savršeno odgovara vašim zahtevima i zahtevima opreme. A sa druge strane, mašina se može naknadno konvertovati ili nadgraditi. Serija MTR vam nudi najveću moguću sigurnost prilikom planiranja i ulaganja. Drugim rečima: Kako vaš posao raste, mašina raste sa njim.

Ulazni sto

 • individualne konfiguracije koje odgovaraju situaciji u prostoriji i količini predmeta za pranje
 • Optimiziranje radnog toka
 • ravni unos ili unos pod uglom ud 90°
 • sa tušem i sudoperom
 • Ulazni sto
 • Ulazna zona
 • Zona glavnog pranja
 • Zona ispiranja
 • Izlazna valjkasta traka za transport
 • Zona pretpranja mala
 • Zona pretpranja velika
 • Jedinica za sušenje
 • Neutralna zona
 • Toplotna pumpa
 • Ugaoni unos
 • Ugaoni transporter
 • Ugaona zona sušenja
 • Najmoćniji MTR
sa 2 tanka sa 3 tanka sa 4 tanka
Model
MTR S MTR M MTR L
Korisnici/h*
oko 200 oko 300 oko 400
korpi/h
maks. 190 maks. 275 maks. 355

*Moguća su odstupanja u zavisnosti od režima rada i količine posuđa za pranje

Karakteristike
protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTR

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - karakteristike proizvoda - zanimljivi detalji123456789101112131415
Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - higijenski režim rada

Higijenski režim rada

Higijenski režim je karakteristika proizvoda koju nude samo Winterhalter transportne mašine za pranje: Ako temperatura tanka ili temperatura bojlera padne ispod zadate vrednosti, MTR automatski smanjuje brzinu transporta. Ovo garantuje potpunu higijensku bezbednost i pranje u skladu sa DIN standardom u svakom trenutku.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - aktivno uklanjanje prljavštine

Aktivno uklanjanje prljavštine

Pored sistema efikasne višestruke filtracije, mašina MTR je opremljena aktivnim ispuštanjem prljavštine. Ova funkcija obezbeđuje da gruba prljavština ne dospe čak ni u vodu u tanku i da se filtrira pre glavnog ciklusa pranja. Prljavština se ubacuje u ulaznu zonu i sakuplja u fioku za sito. Fioka može lako i brzo da se isprazni tokom rada. Na taj način se poboljšava rezultat pranja i smanjuje potreba za sredstvom za pranje.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - trostruko ispiranje

Trostruko ispiranje

Snažno trostruko ispiranje MTR mašine se sastoji od uzvodne mlaznice za ispiranje, ispiranja pumpe i ispiranja svežom vodom. Mlaznica za ispiranje oslobađa posuđe čestica prljavštine i sredstva za pranje pre ispiranja. Pritom se korišćena voda vraća u zonu glavnog pranja. U kombinaciji sa donjom pumpom i ispiranjem svežom vodom, kompletan sistem obezbeđuje optimalan rezultat ispiranja i minimalne operativne troškove.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - zonsko aktiviranje posuđa

Zonsko aktiviranje zavisno od posuđa

MTR mašina ciljano i ekonomično koristi vodu, energiju i hemijska sredstva za pranje. Pojedine zone za pretpranje, glavno pranje i ispiranje aktiviraju se samo kada se posuđe zaista nalazi u određenoj zoni. To štedi resurse i smanjuje operativne troškove.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - količina vode za ispiranje u zavisnosti od brzine transporta posuđa

Količina vode za ispiranje u zavisnosti od brzine

MTR mašina automatski prilagođava količinu vode za ispiranje izabranoj brzini transporta. U svakoj fazi se koristi tačno onoliko vode za ispiranje koliko je zaista potrebno za prvoklasan rezultat pranja. Sredstvo za ispiranje se takođe dinamički dozira i prilagođava se količini vode za ispiranje. Ovo obezbeđuje ekonomičan proces pranja i pažljivo korišćenje resursa.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi CONNECTED WASH

CONNECTED WASH

Uz pomoć opcije CONNECTED WASH, svi važni podaci o umreženoj MTR mašini mogu se analizirati, proceniti i može im se pristupiti sa bilo kog mesta. Ukoliko postoje mogućnosti za optimizaciju u procesu pranja, CONNECTED WASH to ističe konkretnim preporukama za akciju, čime se povećava ekonomičnost. U slučaju kritične greške, mašina automatski šalje obaveštenje, čime se obezbeđuje apsolutna higijenska bezbednost i veća efikasnost. Automatska ažuriranja obezbeđuju da je softver mašine uvek ažuran i da su nove funkcije odmah dostupne.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTF - izmenjivač toplote sa zonom pretpranja posuđa

Zona pretpranja izmenjivača toplote

Mašine MTR serije su standardno opremljene sa najmanje tri tanka i sistemom za povrat toplote „EnergyLight“. Izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika koristi toplu vodu iz zone pretpranja za prethodno zagrevanje hladne ulazne vode. Povrat do 2,5 kWh/h, u kombinaciji sa drugim karakteristikama, obezbeđuje smanjenu vrednost priključka i uštedu u operativnim troškovima. Pored toga, izmenjivač toplote reguliše temperaturu vode u zoni pretpranja i održava je na optimalnom nivou.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - USB interfejs

USB interfejs

Svi operativni podaci sa MTR mašine mogu se očitati preko USB interfejsa i sačuvati eksterno kao izveštaj o higijeni. To omogućava kompletno dokumentovanje pridržavanja svih HACCP higijenskih standarda. Serviser takođe može da instalira ažuriranja preko ovog interfejsa. Ovo održava softver MTR mašine ažuriranim, a nove funkcije su odmah dostupne. Zahvaljujući USB interfejsu, ovo je moguće i kada se opcija CONNECTED WASH ne može koristiti.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - povrat toplote

Povrat toplote

Prilikom pranja sa MTR mašinom, upotrebljena energija se optimalno koristi. Pored standardnog sistema za povrat toplote „EnergyLight“, „EnergyPlus“ sistem za povrat toplote izduvnog vazduha koristi energiju toplog izduvnog vazduha za prethodno zagrevanje hladne ulazne vode. Uređaj za povrat toplote ima i filter za masnoću i funkciju automatskog samočišćenja. Koristi se samo vodena para koja je već izašla iz mašine. Ovim se smanjuje potreba za energijom mašine, što smanjuje i vrednost priključka i operativne troškove.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - toplotna pumpa

Toplotna pumpa

Toplotna pumpa ClimatePlus koristi ne samo toplotnu energiju vodene pare koja izlazi iz mašine, već i energiju iz vazduha u prostoriji za zagrevanje vode u tanku i vode za ispiranje MTR mašine. Toplotna pumpa ima filter za masnoću i funkciju automatskog samočišćenja. Štednjom energije se značajno smanjuju operativni troškovi, smanjuje se vrednost priključka i pozitivno se utiče na klimu u prostoriji.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - fleksibilno podešavanje brzineWinterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi – promenljivo podešavanje brzineWinterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi – promenljivo podešavanje brzine

Fleksibilno podešavanje brzine

„FlexSpeed“ režim obezbeđuje da se brzina transporta MTR mašine automatski smanjuje ako je previsoka za trenutni radni ritam. Ovo se dešava, na primer, ako se posuđe ne ukloni dovoljno brzo na izlazu mašine i kao rezultat toga proces pranja bude prekinut. Ili ako postoje velike praznine pri punjenju mašine posuđem. Podešavanjem brzine, personal za pranje posuđa može da radi neprekidno. Na ovaj način fleksibilno podešavanje brzine obezbeđuje nesmetan radni tok i efikasan proces pranja.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - ugrađeno doziranje praškastih sredstavaWinterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - ugrađeno doziranje sredstava

Ugrađeno doziranje praškastih sredstava

Sa ugrađenim doziranjem praškastih sredstava SPI (Solid Pump Internal), sredstvo za pranje se koristi u obliku praha. Sredstvo za pranje je visoko koncentrovano i oko dve trećine ekonomičnije od tečnog sredstva za pranje. Rukovanje je praktično, ergonomsko i bezbedno, jer se kertridži za čišćenje mogu menjati bez ikakvog kontakta sa hemijskim sredstvima za pranje. Ostale prednosti ugrađenog doziranja praškastih sredstava su higijenska integracija u mašinu, skladištenje zamenskih kertridža koje štedi prostor i mala količina otpada.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - ugrađena reverzna osmoza

Ugrađena reverzna osmoza

Pomoću ugrađene reverzne osmoze Excellence-i, do 98 % svih minerala i soli se uklanja iz vode pre ispiranja. Aktiviranjem funkcije, MTR mašina prelazi na ispiranje osmoznom vodom i daje rezultate ispiranja na najvišem nivou: Čaše izlaze sjajne iz mašine, pribor za jelo sija i blista - bez ikakvog poliranja. Excellence-i tretman vode je u potpunosti integrisan u mašinu i ne zahteva nikakav dodatni prostor u prostoriji za pranje posuđa.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - pametan displej osetljiv na dodir

Pametan displej osetljiv na dodir

Pametni ekran osetljiv na dodir se nalazi na ulaznoj strani MTR mašine na optimalnoj radnoj visini: sa upravljanjem preko jednog dugmeta, jezički neutralnim korisničkim interfejsom i sa veoma jasnim piktogramima. Osigurava ergonomski, jednostavan i bezbedan rad mašine. Stakleni displej je izuzetno robustan, osetljivo reaguje i može se pouzdano koristiti i sa rukavicama. Tokom pranja, mašina trajno prikazuje trenutni higijenski status u vidu signalizacije na displeju. Pored toga, mogu se pozvati trenutne temperature svake pojedinačne zone. Ove i druge funkcije dostupne su preko tri operativna nivoa za korisnika, šefa kuhinje i servisera.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi - higijenska vrata

Higijenska vrata

Higijenska vrata, koja se mogu okretati za 180°, obezbeđuju ergonomski pristup celoj unutrašnjosti mašine i omogućavaju lako i higijensko čišćenje. Ovde postaje očigledna velika prednost u odnosu na konvencionalna vrata za podizanje, jer su unutrašnjost visokokvalitetnih vrata iz MTR serije lako dostupna i mogu se očistiti kada je to potrebno. Dvoslojna vrata su duboko izvučena, zvučno i energetski izolovana i centralna komponenta koncepta higijene MTR mašine.

 • Higijenski režim rada

  Higijenski režim je karakteristika proizvoda koju nude samo Winterhalter transportne mašine za pranje: Ako temperatura tanka ili temperatura bojlera padne ispod zadate vrednosti, MTR automatski smanjuje brzinu transporta. Ovo garantuje potpunu higijensku bezbednost i pranje u skladu sa DIN standardom u svakom trenutku.


 • Aktivno uklanjanje prljavštine

  Pored sistema efikasne višestruke filtracije, mašina MTR je opremljena aktivnim ispuštanjem prljavštine. Ova funkcija obezbeđuje da gruba prljavština ne dospe čak ni u vodu u tanku i da se filtrira pre glavnog ciklusa pranja. Prljavština se ubacuje u ulaznu zonu i sakuplja u fioku za sito. Fioka može lako i brzo da se isprazni tokom rada. Na taj način se poboljšava rezultat pranja i smanjuje potreba za sredstvom za pranje.


 • Trostruko ispiranje

  Snažno trostruko ispiranje MTR mašine se sastoji od uzvodne mlaznice za ispiranje, ispiranja pumpe i ispiranja svežom vodom. Mlaznica za ispiranje oslobađa posuđe čestica prljavštine i sredstva za pranje pre ispiranja. Pritom se korišćena voda vraća u zonu glavnog pranja. U kombinaciji sa donjom pumpom i ispiranjem svežom vodom, kompletan sistem obezbeđuje optimalan rezultat ispiranja i minimalne operativne troškove.


 • Zonsko aktiviranje zavisno od posuđa

  MTR mašina ciljano i ekonomično koristi vodu, energiju i hemijska sredstva za pranje. Pojedine zone za pretpranje, glavno pranje i ispiranje aktiviraju se samo kada se posuđe zaista nalazi u određenoj zoni. To štedi resurse i smanjuje operativne troškove.


 • Količina vode za ispiranje u zavisnosti od brzine

  MTR mašina automatski prilagođava količinu vode za ispiranje izabranoj brzini transporta. U svakoj fazi se koristi tačno onoliko vode za ispiranje koliko je zaista potrebno za prvoklasan rezultat pranja. Sredstvo za ispiranje se takođe dinamički dozira i prilagođava se količini vode za ispiranje. Ovo obezbeđuje ekonomičan proces pranja i pažljivo korišćenje resursa.


 • CONNECTED WASH

  Uz pomoć opcije CONNECTED WASH, svi važni podaci o umreženoj MTR mašini mogu se analizirati, proceniti i može im se pristupiti sa bilo kog mesta. Ukoliko postoje mogućnosti za optimizaciju u procesu pranja, CONNECTED WASH to ističe konkretnim preporukama za akciju, čime se povećava ekonomičnost. U slučaju kritične greške, mašina automatski šalje obaveštenje, čime se obezbeđuje apsolutna higijenska bezbednost i veća efikasnost. Automatska ažuriranja obezbeđuju da je softver mašine uvek ažuran i da su nove funkcije odmah dostupne.


 • Zona pretpranja izmenjivača toplote

  Mašine MTR serije su standardno opremljene sa najmanje tri tanka i sistemom za povrat toplote „EnergyLight“. Izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika koristi toplu vodu iz zone pretpranja za prethodno zagrevanje hladne ulazne vode. Povrat do 2,5 kWh/h, u kombinaciji sa drugim karakteristikama, obezbeđuje smanjenu vrednost priključka i uštedu u operativnim troškovima. Pored toga, izmenjivač toplote reguliše temperaturu vode u zoni pretpranja i održava je na optimalnom nivou.


 • USB interfejs

  Svi operativni podaci sa MTR mašine mogu se očitati preko USB interfejsa i sačuvati eksterno kao izveštaj o higijeni. To omogućava kompletno dokumentovanje pridržavanja svih HACCP higijenskih standarda. Serviser takođe može da instalira ažuriranja preko ovog interfejsa. Ovo održava softver MTR mašine ažuriranim, a nove funkcije su odmah dostupne. Zahvaljujući USB interfejsu, ovo je moguće i kada se opcija CONNECTED WASH ne može koristiti.


 • Povrat toplote

  Prilikom pranja sa MTR mašinom, upotrebljena energija se optimalno koristi. Pored standardnog sistema za povrat toplote „EnergyLight“, „EnergyPlus“ sistem za povrat toplote izduvnog vazduha koristi energiju toplog izduvnog vazduha za prethodno zagrevanje hladne ulazne vode. Uređaj za povrat toplote ima i filter za masnoću i funkciju automatskog samočišćenja. Koristi se samo vodena para koja je već izašla iz mašine. Ovim se smanjuje potreba za energijom mašine, što smanjuje i vrednost priključka i operativne troškove.


 • Toplotna pumpa

  Toplotna pumpa ClimatePlus koristi ne samo toplotnu energiju vodene pare koja izlazi iz mašine, već i energiju iz vazduha u prostoriji za zagrevanje vode u tanku i vode za ispiranje MTR mašine. Toplotna pumpa ima filter za masnoću i funkciju automatskog samočišćenja. Štednjom energije se značajno smanjuju operativni troškovi, smanjuje se vrednost priključka i pozitivno se utiče na klimu u prostoriji.


 • Fleksibilno podešavanje brzine

  „FlexSpeed“ režim obezbeđuje da se brzina transporta MTR mašine automatski smanjuje ako je previsoka za trenutni radni ritam. Ovo se dešava, na primer, ako se posuđe ne ukloni dovoljno brzo na izlazu mašine i kao rezultat toga proces pranja bude prekinut. Ili ako postoje velike praznine pri punjenju mašine posuđem. Podešavanjem brzine, personal za pranje posuđa može da radi neprekidno. Na ovaj način fleksibilno podešavanje brzine obezbeđuje nesmetan radni tok i efikasan proces pranja.


 • Ugrađeno doziranje praškastih sredstava

  Sa ugrađenim doziranjem praškastih sredstava SPI (Solid Pump Internal), sredstvo za pranje se koristi u obliku praha. Sredstvo za pranje je visoko koncentrovano i oko dve trećine ekonomičnije od tečnog sredstva za pranje. Rukovanje je praktično, ergonomsko i bezbedno, jer se kertridži za čišćenje mogu menjati bez ikakvog kontakta sa hemijskim sredstvima za pranje. Ostale prednosti ugrađenog doziranja praškastih sredstava su higijenska integracija u mašinu, skladištenje zamenskih kertridža koje štedi prostor i mala količina otpada.


 • Ugrađena reverzna osmoza

  Pomoću ugrađene reverzne osmoze Excellence-i, do 98 % svih minerala i soli se uklanja iz vode pre ispiranja. Aktiviranjem funkcije, MTR mašina prelazi na ispiranje osmoznom vodom i daje rezultate ispiranja na najvišem nivou: Čaše izlaze sjajne iz mašine, pribor za jelo sija i blista - bez ikakvog poliranja. Excellence-i tretman vode je u potpunosti integrisan u mašinu i ne zahteva nikakav dodatni prostor u prostoriji za pranje posuđa.


 • Pametan displej osetljiv na dodir

  Pametni ekran osetljiv na dodir se nalazi na ulaznoj strani MTR mašine na optimalnoj radnoj visini: sa upravljanjem preko jednog dugmeta, jezički neutralnim korisničkim interfejsom i sa veoma jasnim piktogramima. Osigurava ergonomski, jednostavan i bezbedan rad mašine. Stakleni displej je izuzetno robustan, osetljivo reaguje i može se pouzdano koristiti i sa rukavicama. Tokom pranja, mašina trajno prikazuje trenutni higijenski status u vidu signalizacije na displeju. Pored toga, mogu se pozvati trenutne temperature svake pojedinačne zone. Ove i druge funkcije dostupne su preko tri operativna nivoa za korisnika, šefa kuhinje i servisera.


 • Higijenska vrata

  Higijenska vrata, koja se mogu okretati za 180°, obezbeđuju ergonomski pristup celoj unutrašnjosti mašine i omogućavaju lako i higijensko čišćenje. Ovde postaje očigledna velika prednost u odnosu na konvencionalna vrata za podizanje, jer su unutrašnjost visokokvalitetnih vrata iz MTR serije lako dostupna i mogu se očistiti kada je to potrebno. Dvoslojna vrata su duboko izvučena, zvučno i energetski izolovana i centralna komponenta koncepta higijene MTR mašine.


1 / 1

Za efikasno i ergonomsko pranje posuđa

Što su savršenije organizovani radni procesi u praonici za posuđe, osoblje za pranje sudova može efikasnije i ergonomskije da radi na mašini. Zbog toga za MTR seriju postoji pribor po meri za optimalan proces pranja.

 • Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR sa ugaonim unosom

  Ugaoni ulaz pod uglom od 90°

 • Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa MTR - ugaoni transporter pod 90°

  Ugaoni transporter pod uglom od 90°

 • Winterhalter transportne mašine za pranje posuđa MTR sa ugaonim transporterom od 180°

  Ugaoni transporter pod uglom od 180°

 • Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR sa stanicom za čišćenje i sortiranje

  Stanica za preuzimanje i sortiranje sa odlaganjem praznih korpi

 • Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - sto za sortiranje

  Sto za sortiranje sa odlaganjem praznih korpi

Profesionalno planirano. Elegantno rešeno.

Dobro osmišljen plan prostorija. Funkcionalna i energetski efikasna tehnologija. Ekonomični radni procesi i maksimalna higijenska bezbednost. Zahtevi za profesionalnu kuhinju za menzu su visoki. Serija MTF podržava tehnologe u razvoju inovativnih operativnih koncepata: sa transportnim mašinama za pranje posuđa visokih performansi, koje se mogu fleksibilno konfigurisati i savršeno prilagoditi situaciji korisnika.

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi MTR

Ulazni sto
Izlazna valjkasta traka za transport

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTR sa ugaonom zonom sušenja.

Ulazni sto
Izlazna valjkasta traka za transport

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTR sa ravnom zonom sušenja.

Ulazni sto
ugaoni izlaz pod 180° sa izlaznom valjkastom trakom za transport koja može da se zakrene

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTR sa ravnom zonom sušenja.

Ulazni sto i ugaoni izlaz pod 90° 
Ugaoni izlaz pod 90° sa izlaznom valjkastom trakom za transport

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi MTR

Sto za sortiranje sa prostorom za korpe i mesto za odlaganje praznih korpi, ulazni sto sa automatskim ugaonim unosom u MTR
Ugaoni izlaz pod 90° sa izlaznom valjkastom trakom za transport

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi MTR

Uređaj za sortiranje sa klackastim transporterom, ulazni sto i ugaoni izlaz pod 90° u MTR
Ugaoni izlaz pod 180° sa izlaznom valjkastom trakom za transport koja može da se zakrene

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja

Protočna mašina za pranje sa transportom korpi MTR serije (posuđe) i protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR serije (čaše)

Sto za sortiranje sa klackalicom za korpe i skladištenje praznih korpi, ulazni sto
Izlazna valjkasta traka za transport, mobilna kolica za posuđe

Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Winterhalter protočna mašina sa transportom korpi MTR - primer planiranja
Razgovarajte direktno sa našim stručnjacima!
Želimo da se odlučite za Winterhalter potpuno sigurni. Zajedno sa našim stručnjacima za pranje saznajte da li je MTR optimalno rešenje pranja za vas. Pozovite nas ili pošaljite mail.
Da li ste već znali ...

Winterhalter sistem

Čistoća i higijena. Svaki naš pojedinačni proizvod daje svoj doprinos. Kada su usklađeni, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u sveobuhvatni sistem kompanije Winterhalter!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt