MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

TRANSPORTNE MAŠINE
ZA PRANJE POSUĐA

Fleksibilni koncept. Za veliku količinu posuđa. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Prilagođena individualnim zahtevima. Transportne mašine za pranje posuđa proizvođača Winterhalter. Efikasne tehnike pranja.

Winterhalter mašine za pranje sa tračnim transportom, MT serije

EFIKASNE. BEZ KOMPROMISA.

Udarni termini. U gastronomiji. U hotelijerstvu i kolektivnoj ishrani. U menzama i kantinama. Profesionalno pranje sa visokim performansama. Šta se ovde zahteva: mašina za pranje, u koju se možete apsolutno pouzdati. Sto posto. Čak i kod velike količine posuđa. Mašina za pranje koja ne poznaje kompromise. Ni po pitanju kvaliteta i snage. Ni po pitanju čistoće i higijene.

Mašina za pranje koja može da se individualno prilagodi. Različitim primenama i vrstama posuđa. Prostornoj situaciji na licu mesta. I vašim zahtevima i željama. Kada su ispunjeni svi ovi preduslovi, mašina za pranje postaje prava tehnika pranja. Upravo se to zahteva od transportne mašine za pranje posuđa proizvođača Winterhalter: fleksibilan koncept mašine za efikasnu i individualnu tehniku pranja.

MAŠINE ZA PRANJE SA TRAČNIM TRANSPORTOM

Za ujednačeno posuđe u strogo definisanom vremenu. U menzama i velikim kantinama, bolnicama i ustanovama za negu.

MAŠINE ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Za najraznovrsnije posuđe tokom celog dana. U hotelima, restoranima i odmorištima na putu, malim kantinama i ustanovama za negu.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite koja mašina sa transportom je optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.

Naše transportne mašine za pranje posuđa su veoma fleksibilne i svaka od njih je skoro unikatna. Savršeno prilagođena individualnim potrebama svakog klijenta.

Norman Kammler, Senior menadžer proizvoda međunarodni
DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt