UC SERIJA

POTPULTNE PROFESIONALNE
MAŠINE ZA PRANJE SUDOVA

Mala. Fleksibilna. Sigurna. Savršena potpultna mašina za pranje sudova. Za čaše, posuđe i pribor za jelo. Jedna za sve.

Winterhalter potpultna mašina za pranje sudova UC serije

IZVOLITE.

Ona je potpuno prilagođena posuđu koje upotrebljavate. Zahvaljujući različitim veličinama, optimalno odgovara raspoloživom prostoru. Deluje uverljivo zahvaljujući intuitivnom upravljanju, ekonomičnom radu i visokoj ekonomičnosti: UC serija proizvođača Winterhalter. Vaša misija su blistave čaše, čiste sudove i besprekoran pribor za jelo.

Ideja koja stoji iza toga: potpuno prema vašim željama i potrebama. Bez obzira na delatnost. Bez obzira u kom delu sveta. Jedna za sve. Ali može da se konfiguriše tako da na kraju nastane potpuno individualno rešenje. Vaša mašina iz snova.

Razgovarajte direktno sa našim stručnjacima!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje sudova će vam pomoći da odredite da li je UC optimalno rešenje za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA UC SERIJE
Winterhalter potpultna mašina za pranje sudova UC serije
REŠENJE PO MERI

Savršeno prilagođeno raspoloživom prostoru i vašem posuđu: UC mašine su dostupne u veličinama S, M, L i XL. Možete da birate između četiri različite varijante: mašina za pranje čaša, posuđa, pribora za jelo i mašina za pranje za bistroe. Svaka od njih ima do tri standardna programa i brojne opcije opreme.

ŠTEDLJIVA I EKONOMIČNA

UC serija je ekonomična: Optimizovano polje pranja smanjuje potrošnju vode u odnosu na prethodni model i do 25 %. Na taj način se smanjuje i potrošnja struje i sredstava za pranje i ispiranje, što pogonske troškove svodi na minimum. A pritom se postižu prvoklasni rezultati pranja.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Pametni displej osetljiv na dodir, sa prikazom programa i napredovanje ciklusa. Upravljanje preko jednog dugmeta. Ergonomska ručica na vratima. I posebno lako čišćenje, oba polja pranja mogu se skinuti jednom rukom, pritiskom na dugme – bez ikakvog alata. Upravljanje mašinama UC serije je jednostavno i intuitivno. Baš onako, kako želite.

ČISTOĆA I HIGIJENA

Blistavo čisto. Higijenski čisto. Vizuelno besprekorno. Mašine UC serije garantuju dugoročno savršene rezultate pranja. Za najviše zahteve u pogledu čistoće i higijene. I za najviše zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti.

Winterhalter potpultna mašina za pranje sudova UC serije

Čaše

Od finih čaša za vino do robusnih krigli za pivo: UC kao mašina za pranje čaša.

Posuđe

Uspeva da opere svaki tanjir: UC kao mašina za pranje sudova.

Bistro

Sve u jednom ciklusu pranja: UC mašina za pranje sudova za bistroe.

Pribor za jelo

Blistavost bez poliranja: UC kao mašina za pranje pribora za jelo.

Flaše

Higijensko pranje flaša: UC kao mašina za pranje flaša.

Pranje plastičnih čaša za višekratnu upotrebu

Plastične čaše

Higijenski čiste plastične čaše za višekratnu upotrebu: UC mašina za pranje plastičnih čaša.

Naše funkcije štednje energije za UC seriju

Inovativno polje pranja

Savršena geometrija mlaznice garantuje prvoklasne rezultate pranja, postiže uštedu vode do 25% i tako smanjuje potrošnju električne energije.

Povrat toplote

Povrat toplote iz izduvnog vazduha „Energy“ zagreva hladnu ulaznu vodu. To smanjuje potrošnju energije tokom svakog ciklusa pranja i snižava operativne troškove.

ECO program

Trajanje pranja se produžava za 50% i smanjuje se kako količina vode za ispiranje tako i doziranje sredstva za pranje. Tako ćete smanjiti operativne troškove i do 15%.

CONNECTED WASH

Analiziraju se svi značajni pogonski podaci umrežene mašine. Pojedinačne napomene o uštedi energije omogućavaju smanjenje troškova pranja.

Funkcija režima mirovanja

Temperatura bojlera se u pauzama pranja automatski spušta na najnižu vrednost. To štedi više energije od isključivanja, a mašina je brzo ponovo spremna za pokretanje.

Dvostruki zid

Konstrukcija sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika pruža optimalnu izolaciju. Na taj način toplota ostaje u mašini i gubitak energije se svodi na najmanju moguću meru.


Naš cilj je da razvijemo najbolju mašinu za pranje sudova u klasi. Ponovo smo analizirali UC seriju i razradili sve detalje, da bismo izvukli maksimum. Rezultat je profesionalni alat za profesionalno pranje. Komadić budućnosti.

Jens Steck, Šef odeljenja za međunarodni menadžment proizvoda
 

KARAKTERISTIKE PROIZVODA UC SERIJE

DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt