Nazad na pregled
Štampa

19. HoReCa beogradski sajam

Biće to poseban događaj: U februaru će se izlagači i posetioci sastati na 19. HoReCa sajmu u Beogradu. Vodećem sajmu za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo. Winterhalter nestrpljivo isčekuje predstavljanje svojih najnovijih tehnologija za pranje sudova u Hali 2C.

Ključne teme koje očekuju posetioce: Premijera uređaja za sušenje DMX, aplikacija Connected Wash i sada već dugotrajna tema "Kuća pranja čaša"

Na Winterhalter štandu od 22. — 25. februara posetioci imaju priliku da saznaju sve o svim proizvodima i uslugama proizvođača sistema za pranje sudova. Ovde mogu dobiti informacije od stručnjaka i individualno detaljno savetovanje.

Premijera: DMX uređaj za sušenje posuđa za višekratnu upotrebu. Posle dva minuta, sva vlaga i voda se uklanja i plastično posuđe za višekratnu upotrebu se može odmah složiti i odložiti. Savršen rezultat pranja i sušenja: sa Winterhalter sistemom za posuđe za višekratnu upotrebu.

Premijera u Srbiji: Connected Wash – Više sigurnosti. Više efikasnosti. Više Kontrole.
Kompanija Winterhalter može da se pohvali profesionalnim pranjem koje je podignuto na naredni nivo. Nova generacija protočnih, potpultnih mašina kao i mašina za pranje sa tračnim transportom i transportom korpi MT i CTR Serije sada su umrežene zahvaljujući aplikaciji Connected Wash. Zato je sada moguće analizirati sve ključne podatke, naručiti sredstva za pranje i poslati zahtev za servis – Sve na klik, sa vašeg telefona, tableta ili računara.

Čaše su vizit karta ugostiteljskog objekta. Ali profesionalno pranje čaša je veliki izazov. Još davne 1969. godine Winterhalter je razvio prvu mašinu za pranje čaša i od tada je stečeno mnogo znanja, iskustva i stručnosti u ovoj oblasti. Pod motom „Home of Glasswashing“ Winterhalter detaljno predstavlja sistemsko rešenje koje se sastoji od mašine, pripreme vode, korpe, sredstava za pranje i ispiranje. Rezultat – čaše iz mašine izlaze savršeno oprane i blistave.

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt