Nazad na pregled
Štampa

NOVA MAŠINA PT UTENSIL: PRANJE KUHINJSKOG PRIBORA I POSUĐA U JEDNOJ MAŠINI

Nova mašina za pranje sa haubom PT Utensil firme Winterhalter kombinuje dve primene u jednoj mašini. I pri naizmeničnom pranju posuđa i kuhinjskog pribora, kao i pri pranju posuđa samo jedne vrste, daje pouzdano čiste i higijenske rezultate pranja. Hibridni model, koji je dostupan u veličinama L i XL, kombinuje moćan sistem pranja, uključujući varijabilno podešavanje pritiska pranja, sa ergonomijom i jednostavnim rukovanjem mašine za pranje sudova sa haubom.


„Da li perete posuđe ili kuhinjski pribor?“ U nekim slučajevima odgovor na ovo pitanje je: „I jedno i drugo!“ Na primer, kada se pored tanjira u restoranu moraju oprati šerpe, tiganji i pribor za kuvanje. Ili u mesari, pored opreme i gajbi, gomila se posuđe sa stola za ručak. Sa svoja tri programa pranja, PT Utensil ima sve pod kontrolom: Program 1 pokriva klasično pranje posuđa, sa tanjirima i šoljicama ili priborom za jelo. U programu 2 peru se normalno zaprljani pribor za kuvanje i rad, GN posude i gajbe prema evronormi. Jako zaprljano posuđe može se prati pomoću moćnog programa 3. Na primer, tacne, lonci i korpe. Da bi se garantovalo postizanje savršenih rezultata pranja na duži rok, PT Utensil mašina je opremljena snažnim sistemom za pranje, efikasnom četvorostrukom filtracijom i promenljivim podešavanjem pritiska pranja VarioPower. Normalno zaprljani tanjiri i šoljice se peru pod nižim pritiskom vode, a skoreli kuhinjski pribor pod većim. Pored toga, povećava se vreme ispiranja u programima 2 i 3. Na ovaj način se pouzdano uklanja velika prljavština.

Prednosti su očigledne: PT Utensil ispunjava najviše zahteve u pogledu čistoće, higijene i ergonomije. Često nema potrebe za kupovinom dve odvojene mašine za pranje posuđa i pribora. Ovo ne samo da štedi novac, već i prostor u prostoriji za pranje posuđa. Uz ergonomsku pogodnost mašine za pranje sudova sa haubom, PT Utensil obezbeđuje jednostavno i kontinuirano obavljanje poslova, čak i kada perete kuhinjski pribor. Leonie Hengeler, menadžer za proizvode na internacionalnom nivou, sumira: „Sa PT Utensil, Winterhalter dokazuje da pranje kuhinjskog pribora i posuđa u jednoj mašini ne mora biti kompromis: Uspeli smo da ispunimo najviše standarde čistoće i higijene u obe oblasti korišćenja EnergyPlus- uključujući i kontinuirani rad”.

Naravno, PT Utensil ima sve isprobane i testirane karakteristike i opcije PT serije. EnergyLight sistem povrata toplote otpadne vode, koji je standardno integrisan, koristi energiju otpadne vode za zagrevanje hladne ulazne vode. Prednosti: čuvaju se resursi i štede troškovi energije do 10%. Opcioni izmenjivač toplote izduvnog vazduha EnergyPlus takođe koristi energiju tople vodene pare unutar mašine za prethodno zagrevanje hladne ulazne vode. Ovo štedi do 15% troškova energije. Sa opcionom automatikom haube, mašinom se može upravljati bez ikakvog napora i stoga predstavlja pravo olakšanje u radu za osoblje koje pere.

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt