Nazad na pregled
Štampa

NOVA POTPULTNA MAŠINA ZA PRANJE IZ UC SERIJE – REMEK-DELO.

Sa novom UC serijom 2018 Winterhalter predstavlja novu generaciju potpultnih mašina za pranje. Winterhalter obećava savršene rezultate pranja, intuitivnu i komfornu upotrebu, kao i apsolutnu bezbednost i pouzdanost u radu. Zbog toga vodeća kompanija na tržištu i predvodnik u tehnologiji potpultnih mašina za pranje, označava UC seriju „remek-delom“.

Potpultna mašina za pranje, UC serije

„Naš cilj je bio da razvijemo najbolju mašinu za pranje u klasi. Ponovo smo razmotrili našu dokazanu UC seriju i razradili sve detalje, da bismo izvukli maksimum. Rezultat je profesionalni alat za profesionalno pranje. Komadić inženjerskog umeća. Komadić budućnosti“, siguran je izvršni direktor Ralph Winterhalter.

Osnovni koncept UC serije se dokazivao tokom niza godina i seriju je učinio toliko uspešnom: Mašinska tehnologija za četiri različite primene. Klijenti dobijaju UC mašinu koja je precizno prilagođena njihovim specifičnim zahtevima, kao mašina za pranje čaša, za pranje posuđa, za pranje pribora za jelo ili mašina za pranje za bistroe, u veličinama S, M, L ili XL. Svaka UC mašina ima serijski ugrađenu varijabilnu regulaciju pritiska vode: „VarioPower“ precizno prilagođava pritisak pranja određenom posuđu i stepenu zaprljanosti. Tako se pouzdano rastvaraju zaprljanja, a posuđe se tretira pažljivo.

Manja potrošnja energije i visoka ekonomičnost, u kombinaciji sa poboljšanom klimom u prostoriji: Ni kod nove UC serije klijenti ne moraju da se odreknu prednosti efikasnog, patentiranog povrata toplote cirkulacionog vazduha Energy. Svaka mašina je kao opcija dostupna sa ugrađenom Energy funkcijom.

Pored dokazanog upravljanja preko jednog dugmeta, UC mašina ima i pametni displej osetljiv na dodir. Logični piktogrami i korisnički interfejs bez teksta čine displej vrlo lakim za upotrebu. Upravljanje pokretima, koje je poznato sa pametnih telefona, dodatno olakšava upravljanje mašinom. Displej reaguje toliko osetljivo, da je moguće lako rukovanje i u rukavicama. Površina je od izuzetno robusnog stakla i testirana je pod ekstremnim uslovima za intenzivnu upotrebu u kuhinji za posuđe.

Vođa internacionalnog menadžmenta za proizvode, Jens Steck, objašnjava: „Nova UC serija je još štedljivija u radu: Optimizovano polje pranja sa novim oblikom mlaznica, smanjuje potrošnju vode u odnosu na prethodni model i to do 25 %. Na taj način se smanjuje i potrošnja struje i hemijskih sredstava, što pogonske troškove svodi na minimum.“

Nova generacija mašina UC serije može da se umreži sa računarom ili mobilnim uređajem i da u realnom vremenu na server šalje podatke o mašini i pogonske podatke. Preko računara, tableta ili pametnog telefona, Winterhalterovi klijenti imaju pristup aplikaciji CONNECTED WASH. To stvara preduslove za konsekventnu analizu i evaluaciju svih važnih pogonskih podataka. Zahvaljujući optimizaciji celokupnog procesa pranja, koja je sada omogućena, CONNECTED WASH povećava bezbednost i efikasnost u kuhinji za posuđe.

Ralph Winterhalter rezimira: „U novoj UC seriji sadržani su naše celokupno znanje, naše iskustvo iz poslednjih 70 godina i naša strast. Ona je osmišljena sa pogledom usmerenim ka budućnosti, opremljena je najmodernijom tehnikom i može se digitalno umrežavati. Svaki detalj je najvišeg kvaliteta. Dosledno smo je prilagođavali najrazličitijim željama i zahtevima naših klijenata. Ona je remek-delo u svojoj klasi.“

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt