Nazad na pregled
Štampa

NOVI WINTERHALTER SISTEM ZA PRANJE PLASTIČNIH ČAŠA

Specijalista za pranje Winterhalter nudi profesionalno kompletno rešenje za pranje plastičnih čaša: Idealno usklađeni sistem, koji se sastoji od Winterhalter mašine za pranje, korpe za čaše, kao i od posebno osmišljenih hemijskih sredstava za pranje, garantuje higijenski čiste čaše za manje od dva minuta. Čaše su dovoljno suve da se mogu ređati jedna na drugu štedeći prostor.


„Voćni čaj ili limunada u obdaništima, vrtićima i školama. Ili kafa za poneti iz kafea, pekare ili sa benzinske stanice. U različitim ugostiteljskim objektima se za posluživanje napitaka često koriste plastične čaše za višekratnu upotrebu. I do sada je pranje ovih čaša u mašini predstavljalo problem: One su se prevrtale, punile vodom i loše se sušile“, objašnjava Ralph Winterhalter, generalni direktor Winterhalter grupacije. Specijalista za pranje Winterhalter se pobrinuo za to i razvio je profesionalno rešenje.

Menadžer za proizvode na internacionalnom nivou Jens Harti: „Za održiva višekratna rešenja potrebno je funkcionalno rešenje za pranje: jednostavno za rukovanje, apsolutno higijenski bezbedno i sa prvoklasnim rezultatom pranja“. Stoga se Winterhalter pri pranju čaša oslanja na celoviti sistem: Korpe, hemijska sredstva za pranje i podešavanja mašine, kao što su podešavanja temperature, trajanje pranja i pritiska vode, precizno su prilagođeni pranju i sušenju plastike. Jens Harti: „Zahvaljujući našem sistemu za pranje plastičnih čaša, čaše se higijenski peru za manje od dva minuta. I dovoljno su suve da se mogu ređati jedne na drugu na malom prostoru“. Jedan od glavnih problema prilikom pranja plastičnih čaša je njihovo sušenje. Razlog za to su specijalne karakteristike materijala – i to ima poseban značaj za odlaganje čaša. Čaše se uglavnom ređaju jedna na drugu štedeći prostor.

U kombinaciji sa specijalnim hemijskim sredstvima za pranje postiže se da se zaostala vlaga svodi na minimum. Ona je toliko mala da čaše nakon pranja mogu bez straha da se ređaju jedna na drugu i tako čuvaju. Različiti ulošci za korpe obezbeđuju potpunu fleksibilnost: upravo kada treba oprati samo nekoliko čaša ili prati i poklopce. Rukovanje je sofisticirano i komforno: Kada se ubaci korpa, čaše se automatski fiksiraju jednim klizačem i korpa se blokira. To znači sledeće: I pri visokom pritisku vode, čaše su zaštićene od prevrtanja i ne mogu da se napune vodom. „Dobra vest: naš sistem za pranje čaša je dostupan za različite serije i veličine mašina. Dodatno opremanje je moguće bez problema u svakom trenutku“, kaže menadžer za proizvode Jens Harti. To je posebno važno u doba korone: Korisnici mogu biti sigurni – sve mašine za pranje imaju higijenski sertifikat prema standardu DIN SPEC 10534 i ispunjavanju potrebne mikrobiološke i higijenske zahteve.“

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt