Nazad na pregled
Štampa

NOVI WINTERHALTER ONLAJN SVET: JASAN. JEDNOSTAVAN. BLIZU KLIJENTIMA.

Winterhalter onlajn svet se sada pojavljuje sa novim funkcijama i novim dizajnom. Pre svega tu su novosti sa sadržajem: Stranice su prilagođene krajnjim korisnicima i partnerima u stručnim trgovinama.

U centru pažnje tako nisu više samo različiti proizvodi i njihove prednosti, već i pravi primeri iz prakse, u kojima profesionalci objašnjavaju zahteve u pogledu tehnike pranja. Klijenti tako, sigurno i brzo, pretraživanjem dolaze do svoje tehnike pranja. Odeljak „Newsroom“ donosi aktuelne informacije o kompaniji Winterhalter, za gastronome i distributere.

„Suštinski izazov pri pokretanju naše veb-stranice je bilo to da se ogromna paleta naših proizvoda obradi na način kojim se postiže svedeno, logično i samim tim i intuitivno vođenje korisnika. I to sve sa najmodernijim izgledom veb-stranice, koji je optimizovan za najrazličitije krajnje uređaje“, objašnjava šef za marketing na internacionalnom nivou, Thomas Böhme.

U centru novog Winterhalter onlajn sveta se, pod stavkom menija „Delatnosti“, nalaze stvarni slučajevi primene, sa potpunom individualnim izazovima u svakodnevnom poslu pranja. Nadja Langerjahn, odgovorna za oblast digitalnih medija u Winterhalter Deutschland: „Pripremili smo različite slučajeve primene, koji su specifični za određene delatnosti, u obliku referenci klijenata, koje korisnicima veb-stranice prikazuju moguća rešenja i time im olakšavaju da se odluče za Winterhalter proizvode.“

Ako neki gastronom ili hotelijer pretražuje informacije u temi „Pranje čaša“, pod novim rubrikama „Hotelijerstvo“ ili „Restoran“ pronaći će kolegu koji ima iste zahteve u pogledu pranja:

 

malo mesta zbog skučenog prostora šanka, različite vrste čaša sa različitim zaprljanjima. I želja: briljantne čaše bez dodatnog poliranja.

Ko želi da se informiše još detaljnije, u kratkim video-klipovima može da sazna zašto je Winterhalter savršen partner kao specijalista za pranje, sa celokupnim sistemom koji se sastoji iz mašine, hemijskih sredstava, pripreme vode i korpi.

Takođe, i oblast „Servis“ ima novu strukturu. Klijenti tu mogu da se informišu ne samo o brzoj pomoći u slučaju servisa, već i o individualnim mogućnostima finansiranja i održavanja, kao i o optimizovanju procesa pranja. U Download centru su na raspolaganju svi relevantni dokumenti, kao što su prospekti, tehnički podaci i uputstva za upotrebu.

Thomas Böhme: „Bliskost sa klijentima, stalna razmena informacija, težnja ka celokupnim rešenjima – sve to je tipično za Winterhalter. Ovaj zahtev smo sada realizovali i u strukturi, konstrukciji i dizajnu našeg novog onlajn sveta. Nastup je jasan, sređen i, pre svega, prilagođen potrebama naših klijenata.“

U prvom koraku će postojati veb-stranica na nemačkom. Ostali jezici će doći na red tokom 2018. godine.

 

 

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt