Nazad na pregled
Štampa

WINTERHALTER MT SERIJA - NOVO: SA UGRAĐENOM EKONOMIČNOM FUNKCIJOM

Sa impresivnim mogućnostima za uštedu, od oktobra 2017. godine dostupne su Winterhalter mašine za pranje sa transportom korpi i mašine za pranje sa tračnim transpotom, MT serije. Zahvaljujući tehničkim optimizacijama u zoni ispiranja, specijalista za pranje Winterhalter potrošnju vode svodi na minimum. Glavni deo pogonskih troškova se time osetno smanjuje.

Sa impresivnim mogućnostima za uštedu, od oktobra 2017. godine dostupne su Winterhalter mašine za pranje sa transportom korpi i mašine za pranje sa tračnim transportom, MT serije. Zahvaljujući tehničkim optimizacijama u zoni ispiranja, specijalista za pranje Winterhalter potrošnju vode svodi na minimum. Glavni deo pogonskih troškova se time osetno smanjuje.

Izvršni direktor Ralph Winterhalter objašnjava: „Već skoro 50 godina konstruišemo transportne mašine za pranje posuđa. Zato znamo – smanjenje troškova i čuvanje resursa prilikom pranja velikih količina posuđa su elementarne teme za naše klijente.“ Zbog toga se zona ispiranja Winterhalter MT serije odmah oprema prerađenim sistemom filtriranja. Osnovu optimizacije predstavlja dokazana Winterhalter tehnologija Mediamat. Mediamati pomoću centrifugalne sile uklanjanju iz vode za pranje u zoni ispiranja gotovo 100 posto finih nečistoća, kao što su griz ili delići povrća.

Winterhalter transportna mašina za pranje posuđa, sa ugrađenom funkcijom štednje

Osim toga, modifikovane su mlaznice za ispiranje. Njihov novi oblik omogućava finije raspršivanje vode, pa se sa manje vode za ispiranje pokriva veća površina.
Takođe, dokazane toplotne pumpe, u manjoj i većoj varijanti, su tehnički prerađene – rezultat je nova toplotna pumpa ClimatePlus, koja predstavlja sinergiju pozitivnih osobina obe dosadašnje veličine. Tako će vas ClimatePlus uveriti svojom energetskom efikasnošću velike pumpe, ali će zauzeti samo onoliko prostora koliko zauzima mala pumpa.

Ralph Winterhalter rezimira: „Zahvaljujući tehničkim optimizacijama zone ispiranja, postižemo osetno smanjenje potrošnje vode – do 20 procenata. To za posledicu ima značajno smanjenje pogonskih troškova, jer se u istom odnosu štede sredstvo za pranje, sredstvo za ispiranje, kao i energija. Radujemo se pozitivnom odzivu kod naših klijenata.“

VAŠA KONTAKT-OSOBA ZA UPITE MEDIJA
Vi ste predstavnik štampe i potrebne su vam informacije o našim proizvodima, uslugama i o preduzeću? Radujem se vašem upitu.
Kontakt