KOKTEL-BAR

„BEZ MIRISA ILI TRAGOVA!“

Zašto su mašine za pranje čaša UC serije savršeno rešenje za koktel-bar: Ferro F. Ceylan, vlasnik bara »Le Petit Coq« u Štutgartu objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Referenca Bar Le Petit Coq Winterhalter mašina za pranje čaša

DOBRO DOŠLI U »LE PETIT COQ«

Tamno drvo. Teške zavese. Udobne stolice. »Le Petit Coq« u Štutgartu je tipičan američki „secret bar“u stilu 20-ih i 30-ih godina. Stil i ambijent imaju prepoznatljiv šarm i stvaraju posebnu atmosferu. Gosti ovde dolaze da se sretnu sa prijateljima, malo proćaskaju i opuste se.

A to ide prilično dobro uz pića koja pripremaju Ferro F. Ceylan i njegov tim. Posebno: U »Malom petlu« se pored velikog izbora klasičnih koktela, nude i neobične kreacije sa čudnim imenima i retkim sastojcima.

Referenca Bar Le Petit Coq Winterhalter mašina za pranje čaša

Ferro F. Ceylan i njegov tim u baru »Le Petit Coq« u svojoj ponudi imaju preko 500 različitih koktela. Među njima ima mnogo onih iz kategorije „Nikad nisam čuo – probaću – vau!“.

TEHNIKA PRANJA

Kada je bilo potrebno nabaviti mašina za pranje za bar „Le Petit Coq“, Ferro F. Ceylan se odlučio za Winterhalter potpultnu mašinu za pranje. On je i ranije u drugim barovima imao pozitivna iskustva sa Winterhalterovim mašinama.

Ovaj ugostitelj iz Štutgarta je od početka želeo da igra na sigurno po pitanju kvaliteta pranja – upravo iz razloga što koristi veoma različite čaše i u pripremi koktela ponekad koristi belanca i cvetove. Osim toga, mašina za pranje čaša UC serije je ispunjavala sve njegove zahteve za ugradnju u ograničeni prostor iza šanka: Imao je mogućnost da bira između četiri različite veličine mašine i da mašinu savršeno integriše u šank.

Ovim rešenjem je u potpunosti zadovoljan: »Moja UC-M mašina je brza i na opranim čašama nema tragova niti one imaju bilo kakav miris! Takođe, integrisani povrat toplote je zlata vredan, jer moji gosti više ne sede u oblaku pare kada se otvori mašina!«

Tako on i njegov tim mogu da se skoncentrišu na bitno kada je gužva: na svoje goste. Prah od malina na koktelu »Clover Club«, šećerna vata u koktelu »Kitty Kitty Bang Bang« ili list duvana ispod koktela »Triple Smoke«.

 

Moja strast je priprema koktela – ali ne i pranje. Za to mi je potrebna mašina, koja savršeno obavlja taj posao. Mogu da se potpuno oslonim na svoju UC mašinu!

Ferro F. Ceylan, LE PETIT COQ / ŠTUTGART
Referenca Bar Le Petit Coq Winterhalter mašina za pranje čaša prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Ferro F.Ceylan navodi, pre svega, sledeće:

  • Odlična iskustva sa Winterhalterovim mašinama u prošlosti
  • Prvoklasni rezultati pranja i kod belanačevina i masnoća
  • Dobra klima u prostoriji, zahvaljujući integrisanom povratu toplote
  • Maksimalna bezbednost, zahvaljujući brzom servisu

PREPORUKA PROIZVODA ZA BAROVE

Winterhalter mašine za pranje čaša za barove

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežavaju mlečna pena, šminka, voćna pulpa, cvetići i belančevine. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt