HOTEL

„KORPA ZA KORPOM I SVE JE ČISTO!“

Zašto je mašina za pranje sa transportom korpi MT serije savršeno rešenje za hotel: Hans-Peter Grüneberg, direktor hotela »Bad Schachen«, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen MT serija

DOBRO DOŠLI U »HOTEL BAD SCHACHEN«

Hotel »Bad Schachen« je nešto posebno. Fantastičan položaj, direktno na obali Bodenskog jezera. Usred velikog parka. Sa prostranom obalskom zonom, sopstvenim pristaništem i jedinstvenom terasom. Većina soba ima prozore ili balkone okrenute – razume se – prema jugu. Sa pogledom na jezero. I planine.

Od male sumporne banje, porodica Schielin je poslednjih 250 godina stvarala renomirani hotel na obali Bodenskog jezera. Četiri zvezdice Superior, 128 soba, prostorije za manifestacije, dva restorana i terasa sa 170 mesta. Do sada je hotel vodilo sedam generacija porodice. To stvara sasvim posebnu atmosferu, koja se oseća čim se zakorači u hotel. Juče, danas i u budućnosti.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen

Izvrsna kuhinja hotela »Bad Schachen« nudi mnoge regionalne i sezonske specijalitete, koji se pripremaju od izuzetno kvalitetnih proizvoda, pretežno iz regiona Bodenskog jezera.

TEHNIKA PRANJA

Hotel nudi servis 24 sata dnevno. Za goste hotela, učesnike manifestacija, goste tokom dana. I pri tom nastaju velike količine prljavog posuđa, koje se mora brzo vratiti u upotrebu. Ovi okvirni uslovi su igrali važnu ulogu za direktora hotela, Hans-Petera Grüneberga, kada se odlučio za Winterhalter protočnu mašinu za pranje sa transportom korpi. »Dva perača posuđa mogu da rade brzo, pouzdano i čisto zahvaljujući optimalno usklađenim procesima pranja i enormnoj efikasnosti mašine.« To predstavlja pravu prednost kada se vreme serviranja i tokom manifestacija imamo velike količine najrazličitijeg posuđa. Korpa za korpom i sve je čisto.

Važna osnova za higijenske rezultate: Čista mašina. Tome doprinose automatski program samopranja i sofisticirani higijenski koncept MT serije. Na primer, gornji delovi mašine se tokom rada peru svežom vodom. A čišćenje olakšavaju i vrata sa mogućnošću zakretanja za 180°. Tako se ispunjavaju higijenski standardi i postavljaju kriterijumi.

 

Nabavili smo mašinu za pranje sa transportom korpi i tako imamo garanciju za prvoklasne rezultate pranja, u najkraćem vremenu i sa što manjim angažovanjem personala.

Hans-Peter Grüneberg, HOTEL BAD SCHACHEN / LINDAU
Winterhalter referenca Hotel Bad Schachen prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Hans-Peter Grüneberg navodi, pre svega, sledeće:

  • Postiže pranje velike količine posuđa u najkraćem vremenu
  • Jednostavno i brzo čišćenje
  • Minimalna potrošnja vode i sredstava za pranje

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi MTR serije za hotele

MAŠINE ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš hotel.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt