HOTEL

»ČAŠE BEZ POLIRANJA U SVAKOM TRENUTKU!«

Zašto je protočna mašina za pranje posuđa PT serije savršeno rešenje za pranje čaša u hotelu: Hans-Peter Grüneberg, direktor hotela »Bad Schachen«, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Referenca Hotel Bad Schachen Winterhalter PT serija

DOBRO DOŠLI U HOTEL »BAD SCHACHEN«

Hotel »Bad Schachen« je nešto posebno. Fantastičan položaj, direktno na obali Bodenskog jezera. Usred velikog parka. Sa prostranom obalskom zonom, sopstvenim pristaništem i jedinstvenom terasom. Većina soba ima prozore ili balkone okrenute – razume se – prema jugu. Sa pogledom na jezero. I planine.

Od male sumporne banje, porodica Schielin je poslednjih 250 godina stvarala renomirani hotel na obali Bodenskog jezera. Četiri zvezdice Superior, 128 soba, prostorije za manifestacije, dva restorana i terasa sa 170 mesta. Do sada je hotel vodilo sedam generacija porodice. To stvara sasvim posebnu atmosferu, koja se oseća čim se zakorači u hotel. Juče, danas i u budućnosti.

Hans Peter Grüneberg Hotel Bad Schachen

Hotel postoji od 1752. godine kao porodični posao. Sada sedma generacija porodice vodi hotel »Bad Schachen«, a u to je već aktivno uključena i osma generacija.

TEHNIKA PRANJA

Perfekcija. Visoki zahtev. Međutim, za kuću kao što je hotel »Bad Schachen«, to je neizostavno. Briljantne čaše su zaštitni znak restorana. Prilikom traženja mašina za pranje čaša, direktor hotela, Hans-Peter Grüneberg, je imao jasan cilj: »Higijenski rezultat pranja, veliki kapacitet pranja. I najvažnije: Mora da se eliminiše ručno poliranje, koje oduzima mnogo vremena i donosi dodatne troškove.«

Odlučio se za Winterhalter protočnu mašina za pranje posuđa sa reverznom osmozom. Danas iz mašine izlaze blistave čaše. Nije potrebno da se poliraju i mogu odmah da se koriste. Dodatna prednost za njega: Pritisak pranja i temperatura mogu da se prilagode čašama. Vinske čaše se peru pažljivo, dok se pivske čaše peru intenzivnije. A sačuvano vreme zaposleni mogu da investiraju u goste. Za perfekciju. U rezultatu pranja i usluzi.

 

Ogromna prednost mašina za pranje čaša je to što više ne moramo da ih poliramo i što možemo da ih ponovo koristimo, mnogo brže i bez dodatnog napora za naše osoblje.

Hans-Peter Grüneberg, HOTEL BAD SCHACHEN / LINDAU
Winterhalter referenca Hotel Bad Schachen prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Hans-Peter Grüneberg navodi, pre svega, sledeće:

  • Čaše nije potrebno polirati zahvaljujući PT mašini sa reverznom osmozom
  • Trajno savršen rezultat pranja
  • Različiti programi pranja peru čaše brzo i pažljivo
  • Čaše se peru u plastičnim korpama i vraćaju se direktno u prostorije za sastanke

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa PT serije za hotele

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u restoranu mora da bude stopostotno pouzdana i u udarnim terminima. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt