HOTEL

»USKLAĐENO PRANJE ČAŠA!«

Zašto je mašina za pranje PT serije savršeno rešenje za pranje čaša u hotelu: Wolfgang Schewe, vlasnik hotela »Hotel am Meer«, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Winterhalter referenca Hotel am Meer

DOBRO DOŠLI U »HOTEL AM MEER«

Ne treba zanemariti da je HOTEL AM MEER & SPA na ostrvu Rigen smešten direktno na šetalištu uz plažu u Bincu, na samo nekoliko koraka od mora. Uklopljen u lokalnu arhitekturu, hotel se izdvaja svojom modernom i upadljivom snežnobelom fasadom. Vlasnik i direktor, Wolfgang Schewe, pre 21 godinu je ostvario svoj san o butik-hotelu direktno kraj mora i u svojoj beloj vili stvorio je mesto za sportski odmor i opuštanje. Od tada, ovaj rođeni ostrvljanin, koji za sebe kaže da ima sklonost ka dizajnu, uvek je iznova uređivao i rekonstruisano superior hotel sa četiri zvezdice.

Šezdeset soba se izdvaja fantastičnim pogledom na Baltičko more i pažljivo dizajniranim nameštajem. Primorski šarm je kroz boje i oblike prepoznatljiv u svim područjima. Schewe objašnjava: »Moja ideja je bila da dizajn enterijera povežem sa plažom i morem. Priroda direktno ispred hotela je bila model. Tako meerbar | restaurant & bar ima baršunasti, izbrušeni hrastov pod, koji podseća na drvo koje je izbacilo more, viseće lampe koje podsećaju na korale, a mnogi detalji na prirodne lepote ostrva Rigen“, kaže Wolfgang Schewe.

Wolfgang Schewe, Hotel am Meer

Sa pionirskim duhom, intuicijom i hrabrošću za novo, Wolfgang Schewe se 1995. godine odlučio na izgradnju hotela „Hotel am Meer“ na prvoklasnom lokaciji, u Bincu na ostrvu Rigen.

TEHNIKA PRANJA

meerbar I restaurant & bar u potpuno zastakljenom prizemlju, sa direktnim pogledom na Baltičko more, poznat je po dobroj i zdravoj hrani sa pomeranskim i skandinavskim uticajem. Od januara 2016. godine u kuhinji se nalaze dve Winterhalter mašine za pranje, koje usklađeno peru kuhinjski pribor, posuđe i čaše. Restoran ima 80 mesta, a bar 60 – dovoljno potencijala za mnogo posuđa. Doručak, pa zatim ručak, posle toga kafa, onda večera i gosti u baru. Personal za pranje posuđa radi u smenama, protočna Winterhalter mašina za pranje posuđa i mašina za pranje čaša rade bez prestanka. Čaše se sakupljaju u baru, sortiraju i peru u mašini za pranje čaša u kuhinji. Schewe objašnjava: »Dragoceno mesto u baru smo isplanirali na drugačiji način. A pošto u kuhinji imamo dodatnu mašinu za pranje čaša, to nam se učinilo kao najefikasnije rešenje.“

Bilo mi je važno da dobijem proizvod sa znakom „Made in Germany“, koji postiže savršene rezultate pranja. Naravno, on mora biti efikasan i u pogledu energije, pa sam unapred upoređivao tehničke karakteristike.

Wolfgang Schewe, HOTEL AM MEER / RIGEN

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Wolfgang Schewe navodi, pre svega, sledeće:

  • U procesu nabavke je Winterhalter pružio izuzetnu uslugu
  • Kratke procedure i brzi dogovori
  • Mašina za pranje „Made in Germany“
  • Proizvod koji štedi energiju i resurse

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa PT serije za hotele

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u restoranu mora da bude stopostotno pouzdana i u udarnim terminima. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt