HOTEL

»PRANJE SA STILOM!«

Zašto je mašina za pranje sa transportom korpi MT serije savršeno rešenje za hotel: René Schreiber, šef kuhinje u hotelu »Bleiche Resort & Spa« objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

BLEICHE RESORT & SPA – neobično mesto na jugu Berlina

Šprevald već vekovima fascinira ljude: usred ovog područja, na jednom od idiličnih rukavaca reke Špreje, smešten je Bleiche Resort & Spa, posebna adresa za ljude koji traže posebnu atmosferu.

Ko poznaje ovu kuću, zna da se u njoj uvek može otkriti nešto novo: u velnes centru na površini od 5000 m², u osam hotelskih i dva „ à la carte“ restorana, u hotelskoj biblioteci sa knjižarom, 90 soba i apartmana ili u vrtovima na površini od jedanaest hektara.

Razmišljanja o budućnosti su postala vidljiva na poseban način. Vlasnici Christine Heinrich i Michael Clausing, kao i šef kuhinje René Schreiber, su poslednjih meseci realizovali važnu etapu u sprovođenju novog koncepta kuhinje: estetizacija i modernizacija hotelske kuhinje na jednom drugom nivou.

Šef kuhinje René Schreiber

U novootvorenoj kuhinji, gosti mogu direktno da biraju hranu ili im se na stolu servira meni u četiri sleda.

TEHNIKA PRANJA

Takođe, ni u hotelskoj kuhinji se ne završava digitalizacija. Ona omogućava novu organizaciju i optimizaciju procesa proizvodnje, što olakšava rad zaposlenih i otvara prostor za poboljšanja kvaliteta. Istovremeno raste i potreba za odgovarajućim radnim okruženjem, u kome se ljudi osećaju prijatno. Vizionarski odgovor na aktuelna pitanja dale su tehničke i estetske inovacije, pri čemu su odbačene stare ideje i hotelska kuhinja je definisana na nov način. Multifunkcionalna kuhinja za pranje posuđa pruža inovativnu tehniku pranja proizvođača Winterhalter.

Moderno upravljanje energijom i resursima je ovde glavna stvar. S obzirom na rast troškova struje, gasa i vode, u khinji za pranje posuđa je iz tog razloga pala odluka o nabavci protočne mašine za pranje sa transportom korpi iz MT serije, sa povratom toplote za pranje čaša, kao i još jedne MTR mašine sa integrisanim povratom toplote za pranje posuđa. Mašina za pranje kuhinjskog posuđa iz UF-XL serije dopunjava trio. Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: zahvaljujući rafinisanim karakteristikama ove mašine, uporna okorela prljavština i zapečena masnoća na kuhinjskom priboru peru se velikom snagom. Svaka UF mašina je serijski opremljena visokoefikasnim sistemom pranja od nerđajućeg čelika: Poseban oblik ruke za pranje i pritisak vode do jednog bara, obezbeđuju optimalni rezultat čišćenja u celokupnom unutrašnjem prostoru mašine. Pri tom, varijabilna regulacija pritiska vode „VarioPower“ obezbeđuje da se pritisak pranja precizno prilagođava datom stepenu zaprljanosti posuđa. Rezultat: savršeno oprano kuhinjsko posuđe i maksimalna higijena.

Takođe, MT serija ispunjava sve higijenske zahteve bez mnogo teškoća. Važna osnova za higijenske rezultate: Čista mašina. Tome doprinose automatski program samopranja i sofisticirani higijenski koncept MT serije. Na primer, gornji delovi mašine se tokom rada peru svežom vodom. A čišćenje olakšavaju i vrata sa mogućnošću zakretanja za 180°. Tako se ispunjavaju higijenski standardi i postavljaju merila.

Winterhalter je velika marka na tržištu. Ušteda vremena, jednostavno rukovanje, komfor, izgled, ekonomičnost, očuvanje resursa – to su uslovi koje smo postavili u upitu za ponudu i koji predstavljaju osnovu za našu odluku.

René Schreiber, šef kuhinje , HOTEL BLEICHE RESORT & SPA / BURG IM SPREEWALD
Winterhalter referenca Hotel zur Bleiche

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. René Schreiber navodi, pre svega, sledeće:

  • izgled mašine se besprekorno uklapa u celokupan koncept
  • mogućnost optimizovanja procesa rada u sekciji za posuđe
  • korišćenje povratne toplote „Energy“ smanjuje potrošnju energije i pogonske troškove
  • Winterhalter servis je uvek dostupan

PREPORUKA PROIZVODA ZA HOTELE

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi MTR serije za hotele

MAŠINE ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama. Savršene za vaš hotel.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt