KAFIĆ

„POSUĐE SA DEKOROM I SVE OSTAJE PO STAROM!“

Zašto je potpultna mašina za pranje UC serije, savršeno rešenje za kafić: Antje Menz, vlasnica kafića »Natürlicher Lebensraum« u Berlinu, objašnjava zašto se odlučila za Winterhalter.

KOMADIĆ „PRIRODNOG ŽIVOTNOG PROSTORA“

Čim zakoračite u prostor, obuzeće vas srdačna atmosfera kafića. Kredo kafića da je komad kolača ispod 300 grama keks, deluje neodoljivo i odmah budi apetit. Sve je uređeno u starinskom stilu, od nameštaja do separea sa klavirom, gde nedeljom u vreme branča atmosferu upotpunjuje džez muzika. Antje Menz, vlasnica kafića „Natürlicher Lebensraum“, je ovde ostvarila svoju davnašnju želju. Njena instruktorka u hotelu Adlon rekla joj je, na samom početku obuke, da će sa njom raditi samo ako joj opiše gde vidi sebe za 10 godina i šta je njen lični san. Ovaj zadatak joj je pao više nego lako. Obrazovana ugostiteljka i F&B menadžerka razume svoj posao. Ona je potpuno ciljano izabrala obrazovanje, kako bi kasnije mogla da radi samostalno. Kafić „Natürlicher Lebensraum“ bi trebalo da bude mesto na koje će gosti vraćati kao da im je to dom... sa dobrom kafom, dobrim kolačima i savršenom uslugom.

Antje Menz je barista, vlasnica kafeterije i pasionirana gastronomka. Sa puno ljubavi prema detaljima, ona svakodnevno čini da se njeni gosti osećaju prijatno uz sveže pečene kolače i kafu. Potpuno u skladu sa njenim životnim motom: „Svet ću načiniti takvim kakvim mi se dopada!“ Koncept se ostvario. Njeni posetioci su manje-više stalni gosti, koji vole ovu malu oazu usred berlinskog Moabita.

Antje Menz je stvorila pravi mali dragulj usred gradske vreve Berlina. Ovde se mogu pronaći mir i najbolji kolači u celom Moabitu.

TEHNIKA PRANJA

Kada dođete kao gost kod Antje u kafić, kolači će vam biti posluženi na tanjirima sa cvetnim dekoracijama i pozlaćenim ivicama, a kafu ćete piti iz odgovarajućih stilskih šoljica. Na tanjiru su pozlaćene viljuščice, da bi se uživanje zaokružilo i vizuelno – i tako treba i da ostane. Pažljivo čišćenje posebnih servisa za kafu joj je vrlo važno, jer sve treba da se zadrži što duže. Iz tog razloga se Antje Menz odlučila za potpultnu mašinu za pranje, iz UC serije, sa funkcijom „Energy“. Odgovarajuća sredstva za pranje obezbeđuju pažljivo pranje posuđa, a mašina za pranje značajno manju potrošnju energije. Integrisano korišćenje povratne toplote „Energy“, koristi energiju tople vodene pare za zagrevanje hladne ulazne vode. To snižava pogonske troškove i obezbeđuje da pri otvaranju mašine gotovo i ne izlazi topla vodena para. Još jedna prednost na malom prostoru za goste.

Kuhinjski pribor iz poslastičarnice se, takođe, uveče pere u UC mašini za bistoe – sita, žice za mućenje, kalupi za torte. I sve to iz mašine izlazi čisto, baš kao i šoljice i čaše. Antje Menz se svih ovih godina, otkako koristi mašinu za pranje proizvođača Winterhalter, nije pokajala zbog odluke. Servis za kafu sa dekoracijom je, kao i pre, u besprekornom stanju, a stručni savetnik iz firme Winterhalter joj daje kompetentne odgovore kada ima pitanja. Ukoliko je potrebno angažovanje servisa, postupak je vrlo jednostavan.

 

Sa Winterhalter mašinama sam se srela još tokom moje stručne prakse u hotelima Hilton i Adlon i tamo sam dobijala kompetentne savete od Winterhalterog stručnog savetnika. Naprosto, želim da sarađujem sa najboljima.

Antje Menz, KAFIĆ NATÜRLICHER LEBENSRAUM / BERLIN
Referenca kafić Natürlicher Lebensraum

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Antje Menz navodi, pre svega, sledeće:

  • Potpultne mašine za pranje UC serije, sa povratom toplote „Energy“, snižavaju pogonske troškove
  • fino posuđe sa dekoracijom i zlatnim ivicama, kao i male viljuščice, peru se pažljivo
  • Pribor za jelo, posuđe i čaše su higijenski čisti i blistavi posle jednog ciklusa pranja
  • prvoklasno stručno savetovanje i podrška

PREPORUKA PROIZVODA ZA KAFIĆE

Winterhalter mašine za pranje za bistroe, za kafiće i bistroe

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U kafićima i bistroima se priprema niz različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt