KAFIĆ

»MEŠOVITO POSUĐE. NEMA PROBLEMA!«

Zašto je potpultna mašina za pranje UC serije, savršeno rešenje za kafić: Caroline i Roman Wocher, vlasnici kafića »Seeperle« u Langenargenu, objašnjavaju zašto su se odlučili za Winterhalter.

Referenca Café Seeperle Winterhalter mašina za pranje za bistroe

DOBRO DOŠLI U KAFIĆ »SEEPERLE«

„Dunavski talas“. „Pčelinji ubod“. Zaher torta. I miris sveže kuvane kafe. U idiličnoj bašti kafića „Seeperle“ gosti sede okruženi šarenim hrizantemama i žbunovima ruža. Kafić „Seeperle“ je omiljeni cilj izletnika u Langenargenu. Nije ni čudo, jer se kafić nalazi u neposrednoj blizini Bodenskog jezera. Savršeno odmorište za bicikliste, šetače i lokalce. Ne privlači ih samo blizina jezera, već pre svega i raznovrsnost domaćih kolača i torti. Mramorni kolač ili kolač sa šljivama, maline sa šlagom ili kolači sa makom.

Melanie Tortorell radi kao poslastičarka u kafiću „Seeperle“. Ona razume svoj zanat i želje gostiju.
Domaćini su Caroline i Roman Wocher. Oni su se upoznali i zavoleli u ovom kafiću. I ponosni su na svoj „mali biser kraj jezera“. Oni vode ovaj kafić i pripadajući hotel sa mnogo smisla za tradiciju i kvalitet.

Caroline Wocher kafić Seeperle

Caroline Wocher i njen tim gostima kafića „Seeperle“ nude mnoštvo slatkih iskušenja. Toplih ili hladnih.

TEHNIKA PRANJA

Svakodnevni poslovi u kafiću, izazov za Caroline Wocher. Sve joj je potrebno odjednom: Čaše, činije za sladoled, šoljice, tanjirići, pribor za jelo i tanjiri. Sa različitim zaprljanjima. Od belančevina i taloga kafe, do pavlake i tanina. I sve mora da bude ponovo na raspolaganju. Iz tog razloga se u sekciji za posuđe iz bistroa koristi potpultna mašina za pranje UC serije. Mašina je specijalno osmišljena za izazove pranja različitog posuđa i čisti sve u jednom ciklusu pranja. I to, po potrebi, za manje od dva minuta.

Kuhinjski pribor iz poslastičarnice se, takođe, uveče pere u UC mašini za bistoe – sita, žice za mućenje, kalupi za torte. I sve to iz mašine izlazi čisto kao i šoljice i čaše. Ako u kafiću nema prevelike gužve, rado se koristi program ECO. Doduše, tada mašina radi nešto duže, ali to ovom bračnom paru gastronoma pomaže da trajno smanje pogonske troškove. Isto tako, oni su veoma zadovoljni i Winterhalter servisom za klijente. On dolazi brzo i rešava problem bez komplikacija. Winterhalter tehnika pranja ih nikada nije ostavila na cedilu.

 

Kada su moj svekar i svekrva 1999. godine otvorili hotel, odlučili su se za Winterhalter mašinu za pranje. Ona nas i danas služi dobro. Mi smo ubeđeni u njen kvalitet i zato smo nabavili još jednu UC mašinu.

Caroline Wocher, SEEPERLE / LANGENARGEN
Referenca kafić Seeperle Winterhalter mašina za pranje za bistroe prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Caroline Wocher navodi, pre svega, sledeće:

  • Pribor za jelo, posuđe i čaše su higijenski čisti i blistavi posle jednog ciklusa pranja
  • Program za kombinovano posuđe i dva dodatna programa za odvojeno pranje čaša odnosno posuđa
  • ECO program
  • Servis za klijente, koji uvek ima spremno rešenje

PREPORUKA PROIZVODA ZA KAFIĆE

Winterhalter mašine za pranje za bistroe, za kafiće i bistroe

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

U kafićima i bistroima se priprema niz različitih napitaka i jela. U skladu sa tim, zahtevi za mašine za pranje su visoki: One moraju u jednom ciklusu pranja najrazličitijeg posuđa da postignu savršene rezultate. Tokom vrlo kratkog vremena. Osim toga, moraju da se smeste na veoma malom prostoru. Winterhalter je upravo zato osmislio mašine za pranje za bistroe UC serije.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt