RESTORAN U PREDUZEĆU

»VELIKI REZULTAT NA SKUČENOM PROSTORU!«

Zašto je mašina za pranje sa transportom korpi, MT serije, savršeno rešenje za kantinu u preduzeću: Birgit Kaiser, šefica keteringa u „EBZ Group“ u Ravensburgu, objašnjava zašto se odlučila za Winterhalter.

Referenca EBZ kantina Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi

DOBRO DOŠLI U KANTINU »EBZ-GROUP«

Galama. Zvuk pribora za jelo. Dugi redovi na posluživanju hrane. U kantini preduzeća „EBZ-Group“ u Ravensburgu, svakog dana tokom pauze ruča između 400 i 500 zaposlenih. I to mora da ide brzo. Jer, vreme u kantini je ograničeno. Uprkos tome, kvalitet mora da bude odgovarajući. Kada se završe pripreme i celokupna ponuda za ručak bude postavljena, gladni radnici stižu u prijatno uređene prostorije. Pauza uključuje odmor i dobru hranu. Okrepljujuća jela, sveža, šarena salata, testenina u svim varijantama i na kraju ukusan desert. Nakon toga, okrepljeni radnici mogu da nastave sa poslom. I sledećeg dana, tim ponovo radi isti posao.

Birgit Kaiser EBZ kantina

Kod Birgit Kaiser i njenog tima perača posuđa, svaki potez je usklađen zahvaljujući savršenoj organizaciji procesa u kuhinji za posuđe

TEHNIKA PRANJA

Nakon što je dosadašnja Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi zamenjena nakon 15 godina, bilo je van svake sumnje da će nova mašina, takođe, biti nabavljena od proizvođača Winterhalter. Dug radni vek, pouzdanost, smanjeni pogonski troškovi. I uvek higijenski savršen rezultat pranja. Ova pozitivna iskustva su bila osnova odluke koju je šefica keteringa, Birgit Kaiser, donela u korist mašine iz Winterhalter MT serije.

Poseban izazov za „EBZ Group“: Tri osobe koje peru posuđe. Usklađen rad. Ali na prostoru od samo 12 m². Svaki potez mora da bude na mestu i mašina za pranje mora da se prilagodi raspoloživom prostoru. Velika prednost MTR mašine, koja je mogla da se uklopi u mali prostor. Uključujući odgovarajuće procese i radne tokove. Pored toga, investirano je i u ugrađenu toplotnu pumpu ClimatePlus. Toplota i vlaga se smanjuju, poboljšava se klima u prostoriji i rad je lakši. Gospođa Kaiser i njen tim su veoma zadovoljni ovom odlukom. Održivost, higijena i dobra klima. U kuhinji i u timu.

 

Naše prostorije i projekti su nepromenjivi, radni procesi su takvi kakvi su. Ono što nam je potrebno je mašina za pranje koja se savršeno prilagođava našim uslovima, a ne obrnuto. Sa MT smo to i dobili.

Birgit Kaiser, KANTINA PREDUZEĆA EBZ / RAVENSBURG
Referenca EBZ kantina Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi, prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Birgit Kaiser navodi, pre svega, sledeće:

  • Odlična iskustva sa Winterhalterovim mašinama u prošlosti
  • Higijenska bezbednost u procesu pranja
  • Dobra klima u prostoriji zahvaljujući integrisanoj toplotnoj pumpi
  • Tehničke optimizacije u zoni ispiranja svode potrošnju vode na minimum
  • Maksimalna bezbednost, zahvaljujući brzom servisu

PREPORUKA PROIZVODA ZA KANTINE

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi, za restorane u preduzećima i kantine

MAŠINE ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Osmišljene za profesionalno pranje sa visokim performansama: transportne mašine za pranje posuđa, proizvođača Winterhalter. Kao varijanta sa korpama ili trakama. Mašine u koje se možete apsolutno pouzdati i u udarnim terminima. I koje mogu da budu potpuno prilagođene različitim primenama i posuđu, prostornoj situaciji na licu mesta i zahtevima i željama.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt