KETERING

»BRZO PRANJE. 24 SATA DNEVNO!«

Zašto je protočna mašina za pranje posuđa PT serije savršeno rešenje za ketering servise: Josef Schmidbauer, zakupac kafića „Schlosscafé Palmenhaus“ u dvorcu Nymphenburg u Minhenu, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Referenca Schloßcafé Palmenhaus Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa

DOBRO DOŠLI U »PALMENHAUS«

Desetine srebrnih svećnjaka stvaraju toplo, romantično raspoloženje u nekadašnjoj staklenoj bašti u parku dvorca Nymphenburg. Stakleni podtanjiri, kristal i srebrni pribor za jelo dodatno unose svetlinu u prostor. Miris ljupkih cvetnih dekoracija ispunjava vazduh. Sve je savršeno – baš kao što treba da bude najlepšeg dana u životu.

Kafe u dvorcu je pravo mesto za svadbenu proslavu, kako to dolikuje. U oblasti keteringa, „Palmenhaus“ radi isključivo prema konceptu „fine dining“ i priređuje dva do tri venčanja nedeljno. „Naša filozofija je da je proslava uvek umetničko delo“, kaže Josef Schmidbauer, dok ponovo pravilno postavlja čaše. Porodica Schmidbauer vodi ovaj lokal za organizovanje događaja i restoran sa oko 750 mesta u ovom predivnom okruženju još od 1980. godine i već su peta generacija pasioniranih ugostitelja u Minhenu.

Josef Schmidbauer Schloßcafé Palmenhaus

Josef Schmidbauer i njegov tim pred očima imaju jasan cilj u odnosu na svoje goste »Slavlje uvek treba da bude umetničko delo!«

TEHNIKA PRANJA

Kada se radi o izboru odgovarajuće mašine za pranje za „Palmenhaus“, na prvom mestu je stajao jedan zahtev. Mašina mora da pere, pere i pere i da postiže savršene rezultate. PT mašina za pranje posuđa proizvođača Winterhalter upravo tu pokazuje svoju snagu. Brzina, čistoća i, povrh toga, ekstremna ekonomičnost. U svako doba je spremna za upotrebu, a kvalitet pranja se ne menja.

Tokom nekog događaja i nakon njega, u PT mašini se pere svo posuđe, a uz to se čiste svi lonci i tiganji. Brzo i čisto.
Pored kapaciteta pranja, glavnu ulogu igra, naravno, pouzdanost. Ako ne radi mašina, stoji sve. Winterhalter je u tome važan partner. Ne samo sa odgovarajućom mašinom za pranje, već u celokupnom sistemu. Mašina, hemijska sredstva, korpe i servis. Sve iz jedne ruke.

 

I ja sam odrastao u gastronomiji – samim tim i sa Winterhalterom. Sećam se Winterhalter mašina još otkad sam prohodao, što znači da će za mene uvek postojati samo Winterhalter.

Josef Schmidbauer, SCHLOSSCAFÉ PALMENHAUS / MINHEN
Referenca Schloßcafé Palmenhaus Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Pierre Schmid, šef kuhinje u restoranu „Palmenhaus“, navodi, pre svega, sledeće:

  • Postiže pranje velike količine posuđa u najkraćem vremenu
  • Najjednostavnija upotreba zahvaljujući upravljanju bez teksta
  • Pouzdanost i pri trajnom radu
  • Servis za klijente, koji uvek ima spremno rešenje

PREPORUKA PROIZVODA ZA KETERING SERVISE

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa za ketering servise

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u firmi za ketering mora da bude stopostotno pouzdana i u udarnim terminima. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA


Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Formular za kontakt
DEŽURNA LINIJA SERVISA 24/7


Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Na usluzi smo vam 24 sata dnevno i rado ćemo vam pomoći!

Telefon 0800 402-1111
Formular za kontakt