MESARA

„NAJJEDNOSTAVNIJE RUKOVANJE. EFIKASAN RADNI PROCES«

Zašto je mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serija savršeno rešenje za proizvodnu mesaru: Ralf Buchmann, direktor mesare „Buchmann“ u Grinkrautu, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Referenca mesara Buchmann Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa

nazad

DOBRO DOŠLI U MESARU „BUCHMANN“

Sočni bifteci, bele kobasice i ukusni naresci se svakodnevno obrađuju u mesari „Buchmann“ u Grinkrautu. Svaki radni korak, od prijema robe, preko obrade, pakovanja, skladištenja, pa sve do otpreme, podleže strogoj kontroli kvaliteta. Jer samo na taj način Ralf Buchmann i njegovi radnici svojim kupcima mogu da garantuju svežinu i kvalitet. Pri tom, ovaj poslovni čovek povezuje tradicionalni mesarski zanat sa najmodernijom tehnologijom i savremenim upravljanjem kvalitetom.

Svežina i kvalitet garantuju se svakodnevnim klanjem i pripremom svežih kobasica i salama. Roba se pakuje svakodnevno i šalje se direktno kupcima. Ovaj mesar postavlja visoke zahteve kvalitet i u pogledu tehnike pranja, jer najviši higijenski standardi su obavezni u svim oblastima.

Ralf Buchmann Mesara Buchmann

Mesara „Buchmann“ radi prema internom HACCP konceptu, koji u potpunosti odgovara EU smernicama. Na taj način mogu da budu ponuđeni sveži i kvalitetni proizvodi, na koje su kupci navikli i koje očekuju.

TEHNIKA PRANJA

U mesari se moraju strogo poštovati svi higijenski standardi. Samo tako mogu da se obezbede kvalitet i svežina pri obradi proizvoda. Ovakav zahtev za kvalitet Ralf Buchmann, direktor mesare „Buchmann“, postavlja i kada je u pitanju primenjena tehnika pranja. Za pranje kuhinjskog posuđa se zato oslanja na mašinu za pranje kuhinjskog posuđa UF serije. Ona mu pruža izvrsne rezultate pranja i maksimalnu higijenu.

Na mestima gde se radi sa namirnicama, važe higijenski standardi. UF obezbeđuje da se oni održavaju bez problema: primenom sofisticiranog koncepta higijene u unutrašnjem prostoru mašine i naročito jednostavnim čišćenjem. Preklopiva vrata, kolica za korpe i preklopiva korpa olakšavaju čišćenje, kao i punjenje i pražnjenje mašine. Garantovani su najjednostavnije rukovanje i efikasni radni procesi.

Pečena kožura i mleveno meso za kobasice se ekstremno lepe i moraju se odvojiti i očistiti. Za to su potrebna dobra pomoćna sredstva i kuhinjsko posuđe. Na kraju krajeva, sve mora biti čisto vizuelno, ali i mikrobiološki.

Ralf Buchmann, MESARA BUCHMANN / GRÜNKRAUT
Referenca mesara Buchmann Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Ralf Buchmann navodi, pre svega, sledeće:

  • Poštovanje HACCP higijenskih standarda
  • Jednostavno rukovanje
  • Energetska efikasnost
  • Omogućava brz rad

PREPORUKA PROIZVODA ZA MESARE

Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za mesare

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativni elementi: za izuzetan rezultat pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA


Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Formular za kontakt
DEŽURNA LINIJA SERVISA 24/7


Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Na usluzi smo vam 24 sata dnevno i rado ćemo vam pomoći!

Telefon 0800 402-1111
Formular za kontakt