MESARA

„NAJVIŠI KVALITET – NE SAMO KOD MESA!“

Zašto je protočna mašina za pranje posuđa PT serije savršeno rešenje za filijalu mesare: Sandra Hetsch, šefica filijale „Saksonske privatne mesare Gretenkord“ u Drezdenu, objašnjava zašto se odlučila za Winterhalter.

nazad

NAJKVALITETNIJE MESO ZA ZAHTEVNE KUPCE

Kamen temeljac Saksonske privatne mesare položio je Moritz Haupt pre 112 godina u Burgštetu, u podnožju planine Ercgebirge. Od 60-ih godina do pada Berlinskog zida, pogon je bio organizovan kao proizvodna zadruga i snabdevao je trgovinski lanac „HO“ i druge potrošače. Današnji vlasnik Dietmar Gretenkord je, nakon ujedinjenja Nemačke, preuzeo rukovođenje firmom. On je modernizovao preduzeće iz osnova, dobio je EU sertifikate i krenuo je sa širenjem posla. Pored obradom mesa i proizvodnjom mesnih proizvoda, Gertenkord gaji i angus goveda, koja odrastaju na pašnjacima u regionu.

Centar za sveže proizvode u Drezdenu nudi svojim kupcima posebnu uslugu. Pošto nemaju svi vremena da odu u kupovinu pre 18 sati, Dietmar Gretenkord je zbog toga otvorio centar za sveže proizvode. Iz tog razloga je filijala u Schnorrstraße otvorena 24 časa dnevno. On tako reaguje na trend i želi da u svako doba ponudi sveže proizvode. Koncept je jednostavan. Na internet stranici mesare svako može, tokom radnog vremena mesare, da naruči proizvode iz redovne ponude. Pri tom se navodi i vreme za preuzimanja mesa i mesnih prerađevina iz ormarića. Ko kupi meso, dobija poruku putem e-mail-a ili SMS-a sa brojem ormarića i koda za otvaranje. Plaća se tek pri preuzimanju.

Sandra Hetsch i njen tim uvek kompetentno i ljubazno savetuju svoje kupce o aktuelnoj ponudi Saksonske privatne mesare.

TEHNIKA PRANJA

Vreme je ručka. Studenti iz obližnjeg doma gladni dolaze u filijalu u Schnorrstraße. Građevinski radnici prave pauzu i žele brz i jednostavan ručak. Gužva je. Sve mora da ide brzo. Mašina mora da pere, pere i pere i da postiže savršene rezultate. PT mašina za pranje posuđa proizvođača Winterhalter upravo tu pokazuje svoju snagu. Brzina, čistoća i, povrh toga, ekstremna ekonomičnost. U svako doba je spremna za upotrebu, a kvalitet pranja se ne menja.

Dietmar Gretenkord se u svim filijalama Saksonske privatne mesare oslanja na tehniku pranja proizvođača Winterhalter. Protočne mašine za pranje posuđa PT serije zadovoljavaju najviše zahteve i podešene su za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Peru se šoljice i tanjiri od doručka, GN posude i kutije za čuvanje. Od jutra do večeri se ovde pripremaju salate, mali obroci i sendviči. Podnevna gužva u punom jeku i sve mora brzo da bude ponovo na raspolaganju. Mašina za pranje van funkcije bi za šeficu filijale, Sandru Hetsch, predstavljala pravu katastrofu. „Morali bismo da posuđe peremo ručno. Bez obzira na količinu posuđa, morali bismo da osoblje sa prodajnih pultova prebacimo na pranje posuđa. To bi bilo teško izvodljivo.“ Zaposleni u centru za sveže proizvode su srećni, jer imaju priliku da rade sa ovim efikasnim protočnim mašinama za pranje posuđa.

 

Srdačan i sa karakterom... baš kao što su ljudi u Saksoniji. Odlično meso durok svinje i angus govedina iz Burgšteta, to je naša garancija kvaliteta. Takođe, i u tehnici pranja se oslanjamo na kvalitet. Zbog toga su sve naše filijale opremljene tehnikom pranja proizvođača Winterhalter.

Dietmar Gretenkord, SAKSONSKA PRIVATNA KLANICA GRETENKORD / BURGŠTET

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Sandra Hetsch, šefica filijale u centru za sveže proizvode Saksonske privatne mesare „Gretenkord“ u Drezdenu, navodi sledeće:

  • Postiže pranje velike količine posuđa u najkraćem vremenu
  • može da se pere posuđe, GN posude i sve kutije za čuvanje
  • Pouzdanost i pri trajnom radu
  • Servis za klijente, koji uvek ima spremno rešenje

PREPORUKA PROIZVODA ZA FILIJALE MESARA

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa za filijale mesara

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. Mašina za pranje u filijali mesare mora da bude stopostotno pouzdana i u udarnim terminima. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Mašina je dostupna u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA


Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Formular za kontakt
DEŽURNA LINIJA SERVISA 24/7


Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Na usluzi smo vam 24 sata dnevno i rado ćemo vam pomoći!

Telefon 0800 402-1111
Formular za kontakt