PEKAR

„ODRŽIVO ČISTO PRANJE!“

Zašto je protočna mašina za pranje posuđa PT serije savršeno rešenje za jednu filijalu pekare: Jochen Baier, vlasnik pekare „Bäcker Baier“ u Herenbergu, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

nazad

DOBRO DOŠLI U PEKARU „BÄCKER BAIER“

Miriše na svež hleb. Izlog filijale u Herenbergu je pun poslastica. Dobar hleb, blagog, uravnoteženog ukusa i prijatnog, svežeg mirisa. Za većinu je to nešto sasvim posebno. Upravo ovakvi hlebovi i fina peciva se peku od 1835. godine u Herenbergu, kod pekara Bajera.

Kvalitet njegovih peciva počinje već na njivi. Svo žito dolazi sa jednog od najstarijih Demeter seoskih imanja u Baden-Virtembergu. Svaki hleb, koji se ovde peče, ima poseban karakter. Zahvaljujući receptima koji se prenose sa koleno na koleno, jedinstvenom kiselom testu i dugom vremenu fermentacije. Tako se u pekari „Bäcker Baier“ čuva tradicija i zanat sa inovacijom i ponosom živi već šestu generaciju.

Jochen Baier Pekara Bäcker Baier

Jochen Baier se oslanja na tradicionalno i na moderno. U svojoj novoj pekari sa kafeom, gostima nudi ukusne hlebove i peciva, 100% od ekoloških žitarica.

TEHNIKA PRANJA

Jochen Baier se odlučio da tradicionalni zanat interpretira na nov i moderan način. I u srcu Herenberga je sagradio novi objekat pekare. Kao preduzetniku, bilo mu je izuzetno važno da pronađe pouzdane i jake partnere za ovaj novi objekat. Zbog toga se, naročito u tehnici pranja, odlučio za Winterhalter.

Izgradnjom novog objekta pekare, uz nju je otvorio i kafić sa 70 mesta unutra i 70 mesta napolju. Po prvi put se tu krenulo sa pranjem čaša i posuđa. Potpuno novi izazov za pekaru. Utoliko je važnije imati kompetentnog partnera. Pouzdanog i svesnog kvaliteta. I sa mnogo iskustva u svim oblastima pranja.

Nova Winterhalter flota Johena Bajera broji ukupno šest mašina. Naravno, ekologija i efikasnost u pekari „Bäcker Baier“ predstavljaju osnovne vrednosti. Prilikom svakog investiranja u tehniku, Jochen Baier poseban značaj pridaje održivosti. Prilikom kupovine protočne mašine za pranje posuđa PT serije za kafić, pored ubedljivih rezultata pranja, na odluku je uticala i mala potrošnja struje i vode. A zahvaljujući ugaonoj montaži na malom prostoru, čak i u maloj kuhinji za posuđe, bez teškoća mogu da se operu velike količine posuđa. Brza i pouzdana.

 

Prilikom svakog investiranja u tehniku, važnu ulogu igraju naše osnovne vrednosti – ekologija i efikasnost. PT nam stoga savršeno odgovara i zadovoljava naše zahteve.

Jochen Baier, BÄCKER BAIER / HERENBERG
Referenca pekara Bäcker Baier Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Jochen Baier navodi, pre svega, sledeće:

  • Ušteda vode i energije zahvaljujući održivosti mašina
  • Ugradnja u ugaonoj varijanti omogućava efikasan rad
  • Ekstremno pouzdani partner u tehnici pranja
  • Ponuđač sistema, koji njemu kao klijentu može pružiti svu potrebnu pomoć

PREPORUKA PROIZVODA ZA PEKARE

Winterhalter protočna mašina za pranje posuđa za pekare

PROTOČNE MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA

Brze, ekonomične, efikasne. U pekari mašina za pranje mora da bude potpuno pouzdana. PT serija proizvođača Winterhalter to čini mogućim: Njena inovativna tehnika zadovoljava najviše zahteve i podešena je za maksimalnu ekonomičnost. Univerzalna mašina za najraznovrsnije posuđe. Dostupna je u tri različite veličine. Određuje vaš tempo.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt