PEKAR

„HIGIJENSKI ČISTO. BEZ PRETPRANJA!“

Zašto je mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serije savršeno rešenje za proizvodnu pekaru: Jochen Baier, vlasnik pekare „Bäcker Baier“ u Herenbergu, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

Referenca pekara Baier Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa

nazad

DOBRO DOŠLI U PEKARU „BÄCKER BAIER“

Tri satu ujutro. Pekara „Bäcker Baier“ polako se budi. Sve važne sastojke za pečenje dobrog hleba pekara nabavlja iz ekološke proizvodnje. Pšenica i raž, mleko, sir i jaja dolaze sa imanja sa organskom proizvodnjom iz regiona. Ko uspostavi vezu sa prirodom, ona mu pruža najbolje. Rezultat su namirnice najboljeg kvaliteta za telo, duh i dušu. I upravo to osećamo u ukusu.

Pekara u Herenburgu je rezultat jednog rešenja koje je razrađeno do najsitnijeg detalja. Kratki putevi i optimizovani radni procesi olakšavaju zaposlenima svaki korak u proizvodnji. Izgradnjom novog objekta pekare, Jochen Baier je ostvario san o optimalnoj, zanatskoj pekari. Za pečenje najboljeg hleb trebalo bi da se omoguće najbolji radni uslovi za najbolje pekare.

Jochen Baier Pekara Bäcker Baier

To su naši zaposleni, koji iz dana u dan iznova dokazuju veliko zanatsko umeće. Želimo da zajedno usavršavamo naše umeće i kompetentnost.

TEHNIKA PRANJA

Jochen Baier se odlučio da tradicionalni zanat interpretira na nov i moderan način. I u srcu Herenberga je sagradio novi objekat pekare. Kao preduzetniku, bilo mu je izuzetno važno da pronađe pouzdane i jake partnere za ovaj novi objekat. Zbog toga se, naročito u tehnici pranja, odlučio za Winterhalter.
U proizvodnom delu pekare se koristi jedna mašina za pranje kuhinjskog posuđa UF serije. Zahvaljujući visokom pritisku pranja, robusni elementi obezbeđuju čistu opremu.

Za naročito tvrdokorna zaprljanja, u pekari „Bäcker Baier“ se koristi Winterhalterov razbijač okorelosti. Sredstvo za pranje na bazi enzima uklanja čak i zagorele ostatke, bez prethodnog ručnog čišćenja. To štedi vreme. I novac.

Još jedno veliko olakšanje u procesu pranja: Winterhalter kolica za korpe. Ona se u međuvremenu koriste u svakom odeljenju. Kuhinjsko posuđe može da se sakuplja u njima, da se prethodno razvrstava i da se ugura direktno u mašinu za pranje. Bez ikakvog napora. Nakon pranja, čisto posuđe se tako ergonomski vraća na radno mesto. Higijenski rezultat pranja. Optimalni proces pranja.

 

Ko poznaje posuđe i prljavštinu u pekari, zna i za problematična područja u mašini za pranje. Pri svakoj higijenskoj kontroli su ti uglovi u centru pažnje. Za mene je posebno važno da možemo da dopremo do tih nedostupnih mesta. Preklopiva vrata UF serije me fasciniraju i oduševljavaju još i danas. Ona omogućavaju da se dopre do svakog ugla i svakog proreza.

Jochen Baier, BÄCKER BAIER / HERENBERG
Referenca pekara Bäcker Baier Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Jochen Baier navodi, pre svega, sledeće:

  • UF serija u kombinaciji sa razbijačem okorelosti
  • Smanjena potreba za ručnim pretpranjem, sa ogromnom uštedom vremena i rada
  • Optimizovani radni procesi upotrebom po jednih kolica za korpe u svakom odeljenju
  • Jednostavno čišćenje unutrašnjeg prostora mašine, zahvaljujući preklopivim vratima

PREPORUKA PROIZVODA ZA PEKARE

Winterhalter mašine za pranje kuhinjskog posuđa za pekare

MAŠINE ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

Tamo gde pranje postaje izazov, ona je u svom elementu: UF serija proizvođača Winterhalter. Robusna obrada. Sa velikom snagom, za tvrdokornu nečistoću. I inovativnim elementima. Za izvrsne rezultate pranja i maksimalnu higijenu. Mašine u tri različite veličine odgovaraju različitim vrstama posuđa. Perete kuhinjsko posuđe i opremu? UF je mašina za vas.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt