RESTORAN

„ČAŠE BEZ POLIRANJA I NAJVEĆA POUZDANOST U RADU!“

Zašto je potpultna mašina za pranje UC serije, sa opcijom CONNECTED WASH, savršeno rešenje za restoran: Frank Rebholz, direktor restorana »Zeppelin Museum Restaurant« u Fridrihshafenu, objašnjava zašto se odlučio za Winterhalter.

https://www.winterhalter.com/index.php?id=215

DOBRO DOŠLI U »ZEPPELIN MUSEUM RESTAURAN«

Sunce blista na Bodenskom jezeru. Jedrilice se lagano ljuljaju na vetru. Sirene izletničkih brodova u luci. Na terasi restorana u Zeppelin muzeju vlada gužva. Mnogobrojni turisti žele da uživaju u neopisivo lepom pogledu, uz hladno piće ili kafu sa mlekom. „Pored muzeja i naše izvrsne švapske kuhinje, fantastični položaj direktno na Bodenskom jezeru i pogled koji seže do Austrije i Švajcarske, zasigurno su ono što je privlači goste“, kaže Frank Rebholz, direktor restorana.

Naravno, muzejski restoran je zadužen i za ketering, kada se u muzeju održavaju manifestacije. Uz to dolaze i venčanja, rođendani i privatne proslave sa najviše 250 gostiju. U normalnom rasporedu, na terasi ima 120 mesta i 100 mesta unutra. Pored toga, Bela flota tokom vikenda priređuje najrazličitije događaje kao »Sinnesrausch« ili After Work žurke. Savršena lokacija za uživanje i slavlje.

Frank Rebholz restoran Zeppelin Museum

Frank Rebholz vodi restoran »Zeppelin Museum Restaurant« više od osam godina. Sa velikim žarom, angažovanjem i uspehom.

TEHNIKA PRANJA

Mašina za pranje mora da bude u potpunosti pouzdana. Savršen rezultat pranja. Velika pouzdanost u radu. Frank Rebholz se zato odlučio za mašinu za pranje čaša UC serije, sa funkcijom CONNECTED WASH i ugrađenom reverznom osmozom. Ona pere različite vrste čaša, tako da za najkraće vreme budu blistavo čiste. Nije potrebno poliranje, tako da čaše mogu odmah da se koriste. To je posebno važno, kada su puni restoran i terasa.

Preko opcije CONNECTED WASH, on ima gotovo direktnu vezu sa svojom mašinom. »U aplikaciji vidim sve važne podatke o mašini i na moj mobilni telefon odmah stižu poruke o greškama.« Bilo da su potrošena hemijska sredstva za pranje ili postoji neki drugi problem. Aplikacija odmah šalje odgovarajući predlog za rešenje. To štedi vreme i vreme prekida u radu može da se svede na minimum. Ako ipak bude potrebna pomoć Winterhalter servisnog tima, sa njim možete stupiti u kontakt direktno preko aplikacije. Uključujući i poruke za greške koje se javljaju. To znači brzu i jednostavnu komunikaciju. I mašina može ponovo da radi ono što najbolje zna. Da pere blistavo čisto i sjajno.

 

Radim duže od 20 godina sa Winterhalter mašinama i veoma sam srećan zbog toga. Postavljam visoke zahteve ne samo u pogledu mašina, već i pogledu servisa. Naročito mi je važan rezultat pranja. I to je ubedljivo dobro!

Frank Rebholz, RESTORAN ZEPPELIN MUSEUM / FRIDRIHSHAFEN
Referenca restoran Zeppelin Museum potpultne mašine za pranje  prednosti za klijente

ZAŠTO WINTERHALTER?

Svaki od naših klijenata ima sasvim lične razloge zašto se kod profesionalnog pranja oslanja na Winterhalter. Frank Rebholz navodi, pre svega, sledeće:

  • Čaše nije potrebno polirati, zahvaljujući UC mašini sa rezervnom osmozom
  • Pogonska bezbednost zahvaljujući aplikaciji CONNECTED WASH
  • Trajno savršen rezultat pranja
  • Manje prekida u radu i kontrola procesa pranja
  • Angažovanje servisa je brže i može se bolje planirati

PREPORUKA PROIZVODA ZA RESTORANE

Winterhalter potpultne mašine za pranje za restorane

POTPULTNE MAŠINE ZA PRANJE

Kod pranja čaša važi jednostavno pravilo: Nijedna čaša nije ista. I upravo to je izazov – naročito kada pranje otežaju mlečna pena, šminka, voćna pulpa, cvetići i belančevine. Winterhalter je za to osmislio profesionalno rešenje: mašina za pranje čaša UC serije. Za higijensku čistoću, sjaj i blistavost. I pozitivan utisak kod vaših gostiju.
 

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt