CTR

KOMPAKTNA
PROTOČNA
MAŠINA ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Velika brzina pranja. Na malom prostoru. Kompaktna protočna mašina za pranje sa transportom korpi. Mogućnost individualnog konfigurisanja i fleksibilnog prilagođavanja. Odlične performanse.

Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR

PONOSNO VAM PREDSTAVLJAMO: NOVU CTR.

 

Da li imate pitanja u vezi naše nove kompaktne mašine sa transportom korpi CTR? Molimo Vas da kontaktirate Winterhalter konsultante ili popunite obrazac da biste dobili povratnu informaciju.


PREDNOSTI PROIZVODA CTR
Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR
VISOKA FLEKSIBILNOST

Nudi različite varijante mašine, dostupna do tri tanka i omogućava nadogradnju modula i dodatnih funkcija: CTR se zasniva na modularnom sistemu i može tačno da se prilagodi vašim individualnim zahtevima. Takođe i na malom prostoru.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

CTR mašina je dizajnirana za maksimalnu higijenu. Vrata se otvaraju do 180 stepeni i duboko izvučeni tankovi. Higijenski grejač tanka. Uz to i unapred podesivi higijenski režim: Ako temperatura tanka ili temperatura bojlera padne ispod zadate vrednosti, mašina automatski smanjuje brzinu transporta i time garantuje higijensko pranje. To potvrđuje higijenski sertifikat prema standardu DIN SPEC 10534.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Efikasan sistem pranja. Novi koncept i jednostavna konstrukcija mašine. I efektivno rešenje u oblasti higijenske bezbednosti i filtracije: CTR garantuje prvoklasne rezultate pranja i kod velike količine posuđa.

EKONOMIČNOST

Veliki plus za CTR: Uprkos velikom kapacitetu korpi, potrošnja vode prilikom ispiranja je smanjena za 50% – na minimum od samo 130 litara na sat. To omogućava upravljanje količinom vode za ispiranje. Na taj način perete na izuzetno ekonomičan i ekološki način.

Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR

KARAKTERISTIKE PROIZVODA CTR

Preuzimanje za CTR


PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt