PREDUZEĆE

„USPEH NIKAD
NE DOLAZI SAM.“

Porodično preduzeće sa angažovanim radnicima. Mreža kompetentnih partnera. Na toj osnovi Winterhalter razvija rešenja za profesionalno pranje. Za uspeh naših klijenata u celom svetu.

Specijalista za pranje Winterhalter porodično preduzeće

GLEDATI U PROŠLOST I RAZMIŠLJATI UNAPRED.

Mnogo toga što čini Winterhalter, ima korene u prošlosti. Od vremena kada je Karl Winterhalter 40-ih i 50-ih godina osnovao i izgradio preduzeće. Već tada su pojedine stvari bile tipične za Winterhalter. Na primer, blizina klijentima. Zadovoljstvo u pronalaženju novih rešenja. I hrabrost da se ona primene na tržištu. Ili volja za bavljenjem i najsitnijim detaljima i podređivanje svega kvalitetu. Sve to je omogućilo da se malo preduzeće od dobavljača mašina razvije u ponuđača kompletnog sistema za tehniku pranja. U specijalistu za pranje i globalnog igrača.

Kao i do sada, proizvodnja se odvija u Nemačkoj i Švajcarskoj – to oba vlasnika Jürgen i Ralph Winterhalter ne dovode u pitanje. Oni dosledno teže kvalitetu i ostaju verni svojim korenima. Pored toga, u Tajlandu su izgradili dodatnu proizvodnu lokaciju, da bi bolje ispunili specijalne zahteve azijskog tržišta i bili bliže klijentima. Koliko su pragmatični po ovom pitanju, oni toliko vizionarski razmišljaju i u drugim oblastima. Na primer, kada je reč o budućnosti kompanije. Winterhalter je trenutno na putu da tehniku pranja povede u digitalnu budućnost. Naravno, na potpuno tradicionalan način: u bliskoj saradnji sa svojim klijentima i poslovnim partnerima. I uvek pod motom: Kao specijalisti za pranje želimo da rešavamo probleme naših klijenata.

> 40

FILIJALE ŠIROM SVETA

Naša kompanija je globalni igrač: sa glavnim sedištem u Mekenbojrenu (Nemačka) i filijalama i partnerima u celom svetu.

340

MILIONA EVRA

To je promet koji je Winterhalter ostvario tokom 2021. godine. 

1947.

GODINA OSNIVANJA

Posle ratni period u Nemačkoj: Karl Winterhalter je u Fridrihshafenu na Bodenskom jezeru osnovao sopstvenu firmu. Danas kompaniju vode njegov sin Jürgen i unuk Ralph.

1800

BROJ ZAPOSLENIH ŠIROM SVETA

Toliko ljudi kompanija zapošljava širom sveta. U sedištu kompanije u Mekenbojrenu radi preko 500 ljudi.

VREDNOSTI KOMPANIJE WINTERHALTER.

Porodični. Čvrsto na zemlji. Širokih pogleda. Kultura i vrednosti naše porodice već više od tri generacije oblikuju kompaniju Winterhalter. Bliskost sa klijentima, stalna razmena informacija, težnja ka celokupnim rešenjima – sve to je tipično za Winterhalter. I to nas je načinilo onim što smo danas: svetskim specijalistima za pranje. Volimo svoje porodično preduzeće. I radujemo se što ga svakoga dana dodatno razvijamo!

Jürgen Winterhalter, CEO Winterhalter grupacije

Savetovanje i servis za klijente kod nas ne prestaju ni nakon prodaje i ugradnje Winterhalter mašine za pranje. Kod nas obe stvari počinju mnogo ranije, odnose se na sve aspekte procesa pranja i za nas uvek predstavljaju šansu da oduševimo svoje klijente.

OD MAŠINE ZA PRANJE DO TEHNIKE PRANJA
Winterhalter tehnika pranja, savetovanje i planiranje

Koje mogućnosti nam pružaju nove tehnologije? Kako se menja naše društvo i radni svet? Koji trendovi i tendencije će obeležiti profesionalno pranje u budućnosti?

NEXT LEVEL SOLUTIONS
Winterhalter CONNECTED WASH digitalno savetovanje
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
Kolačići olakšavaju pružanje usluga na ovoj veb stranici. Korišćenjem ove veb stranice slažete se sa upotrebom kolačića. Politika zaštite podataka OK