CTR

KOMPAKTNA
PROTOČNA
MAŠINA ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI

Velika brzina pranja. Na malom prostoru. Kompaktna protočna mašina za pranje sa transportom korpi. Mogućnost individualnog konfigurisanja i fleksibilnog prilagođavanja. Odlične performanse.

Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR

SVE JE MOGUĆE.

Mašina mora biti kompaktna. U kuhinji za pranje posuđa obično ima veoma malo raspoloživog prostora. Mora biti brza. Jer je količina posuđa u udarnim terminima veoma velika. Mora biti modularna. Na taj način se prilagođava individualnim zahtevima i željama. I naravno mora biti ekonomična u radu. Ono što zvuči nemoguće, ostvaruje CTR mašina proizvođača Winterhalter: veliki kapacitet pranja uz kompaktne dimenzije. Do 195 korpi na sat. Mala potrošnja i niski operativni troškovi. Maksimalna higijenska bezbednost – i enormna fleksibilnost. Zahvaljujući modularnom sistemu, CTR se može jednostavno planirati, individualno konfigurisati i naknadno proširivati. Savršeno rešenje za 100 do 400 ljudi na ishrani.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa punim ubeđenjem. Zajedno sa našim stručnjacima za pranje saznajte da li je CTR optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili imejl.
PREDNOSTI PROIZVODA CTR
Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR
VISOKA FLEKSIBILNOST

Nudi različite varijante mašine, dostupna do tri tanka i omogućava nadogradnju modula i dodatnih funkcija: CTR se zasniva na modularnom sistemu i može tačno da se prilagodi vašim individualnim zahtevima. Takođe i na malom prostoru.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

CTR mašina je dizajnirana za maksimalnu higijenu. Vrata se otvaraju do 180 stepeni i duboko izvučeni tankovi. Higijenski grejač tanka. Uz to i unapred podesivi higijenski režim: Ako temperatura tanka ili temperatura bojlera padne ispod zadate vrednosti, mašina automatski smanjuje brzinu transporta i time garantuje higijensko pranje. To potvrđuje higijenski sertifikat prema standardu DIN SPEC 10534.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Efikasan sistem pranja. Novi koncept i jednostavna konstrukcija mašine. I efektivno rešenje u oblasti higijenske bezbednosti i filtracije: CTR garantuje prvoklasne rezultate pranja i kod velike količine posuđa.

EKONOMIČNOST

Veliki plus za CTR: Uprkos velikom kapacitetu korpi, potrošnja vode prilikom ispiranja je smanjena za 50% – na minimum od samo 130 litara na sat. To omogućava upravljanje količinom vode za ispiranje. Na taj način perete na izuzetno ekonomičan i ekološki način.

Winterhalter protočna mašina za pranje sa transportom korpi CTR

Prilikom projektovanja CTR mašina imali smo jasan cilj pred očima: Želimo da svojim kupcima ponudimo mašinu koja i na vrlo malom prostoru postiže veliki kapacitet pranja. Kompaktna, fleksibilna i efikasna. To je CTR mašina.

Sabrina Rist, Menadžer za proizvode na internacionalnom nivou

Naše funkcije štednje energije za CTR seriju

Zonsko aktiviranje zavisno od posuđa

Zone za pretpranje, glavno pranje i ispiranje aktiviraju se samo kada se posuđe nalazi u određenoj zoni. Tako se delimičnim opterećenjem mašine postiže ušteda energije.

Količina vode za ispiranje u zavisnosti od brzine

Prema potrebama, količina vode za ispiranje se prilagođava trenutnoj brzini transporta. Tako se potrošnja vode za ispiranje svodi na najmanju moguću meri i smanjuju se troškovi energije.

Povrat toplote

Povrat toplote iz izduvnog vazduha „Energy“ zagreva hladnu ulaznu vodu. To smanjuje potrošnju energije tokom svakog ciklusa pranja i snižava operativne troškove.

CONNECTED WASH

Analiziraju se svi značajni pogonski podaci umrežene mašine. Pojedinačne napomene o uštedi energije omogućavaju smanjenje troškova pranja.

Dvostruki zid

Konstrukcija sa dvostrukim zidom od nerđajućeg čelika pruža optimalnu izolaciju. Na taj način toplota ostaje u mašini i gubitak energije se svodi na najmanju moguću meru.

ИЗ ПРАКСЕ

Winterhalter protocna masina za pranje sa transportom korpi CTR Avira

Između doručka i ručka je često malo vremena za pranje korišćenih tacni, prljavog posuđa, lonaca i tava - i to na minimalnom prostoru. Praonica posuđa u kompaniji Avira je veoma skučena i u udarnim terminima ima veoma veliku količinu posuđa za pranje. Zahtevi za novu mašinu za pranje su brzo bili veoma jasni: Mašina mora biti kompaktna, mora biti brza i to sve uz maksimalno pouzdanu higijensku bezbednost!

Saznajite više

KARAKTERISTIKE PROIZVODA CTR


DA LI STE VEĆ ZNALI...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt