MTR

MAŠINA
ZA PRANJE SA TRANSPORTOM KORPI
I VIŠE TANKOVA

Svestrana. Snažna. Mašina za pranje sa transportom korpi, konstruisana po meri. Za veliku količinu posuđa. Štedljiva i pouzdana. I sve funkcioniše.

Winterhalter mašina za pranje sa tračnim transportom i više tankova, MTR serije

BEZ EKSPERIMENATA.

Velike količine posuđa različite vrste. Bez fiksnih vremena pranja, nepravilno raspoređeno tokom celog dana. Takve slučajeve rešava MTR: Moćna mašina za pranje sa transportom korpi i više tankova, odgovorno obavlja svoj posao. Bez obzira šta je u pitanju. Jednostavna je za rukovanje i ekonomična u potrošnji. Modularno je konstruisana i može da se individualno konfiguriše. Savršeno prilagođena raspoloživom mestu i vašim zahtevima. Mašina na koju možete da se oslonite i koja pruža sigurnost. U sekcijama za posuđe hotela i restorana. U malim kantinama i ustanovama za negu. Uvek na mestu.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa punim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je MTR optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
Kontakt
PREDNOSTI PROIZVODA MTR
Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi i više tankova, MTR serije
HIGIJENSKA BEZBEDNOST

MTR je projektovan za najviše higijenske standarde. To postiže zahvaljujući svojoj konstrukciji. Svojim higijenskim konceptom i konceptom čišćenja. Svojim specijalnim programima i delovima opreme. Na taj način, sa serijskom opremom, ispunjava sve zahteve prema DIN standardu.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Touch screen sa piktogramima, bez teksta. Intuitivni izbor programa. Vrata koja se otvaraju za 180 stepeni. Bez problema se otvaraju jednim prstom. Mnogi, dobro osmišljeni detalji čine rukovanje MTR mašinom jednostavnim, sigurnim i udobnim.

SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Sistem pranja MTR mašine je ekstremno efikasan. Na taj način se garantuju čistoća i higijena na najvišem nivou. U svakom trenutku. Čak i kod velike količine posuđa.

EKONOMIČNE

Sa ugrađenom ekonomičnom funkcijom: Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji u zoni ispiranja, voda koja je potrebna za MTR mašinu smanjuje se na minimum. Time se značajno smanjuju potrošnja energije i hemijskih sredstva za pranje. Sve zajedno, to donosi manje pogonske troškove. I veću ekonomičnost.

Winterhalter mašina za pranje sa transportom korpi i više tankova, MTR serije

Visok kvalitet pranja, niski pogonski troškovi, apsolutna pouzdanost. Sve su to važni faktori pri kupovini transportne mašine za pranje posuđa. MTR zadovoljava ove zahteve i pri tom su i ekstremno fleksibilne. Za sve vrste posuđa. Od mnogo do baš mnogo. Za velike ili male sekcije za posuđe.

Norman Kammler, Senior menadžer proizvoda međunarodni

KARAKTERISTIKE PROIZVODA MTR

Referenca Winterhalter mašine za pranje za kantine

Birgit Kaiser , KANTINA FIRME EBZ / RAVENSBURG

Naše prostorije i projekti su nepromenjivi, radni procesi su takvi kakvi su. Ono što nam je potrebno je mašina za pranje koja se savršeno prilagođava našim uslovima, a ne obrnuto. Pronašli smo je u MTR mašini.

Saznajte više
DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

 

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt