MTR | MTF

Sistemi za pranje za velike kuhinje

Mašine za pranje serije MT su klasa za sebe: Pored najboljih performansi pranja, one takođe nude maksimalnu sigurnost ulaganja. Na ovaj način postavljaju nove standarde za mašine za pranje sa transportnom korpi.

Winterhalter protočne mašine za pranje sa transportom korpi serije MT

Vrhunski učinak u svim disciplinama

Za protočnu mašinu za pranje sa transportom velika kuhinja je moderna sportska arena: Mora da pruži vrhunske performanse u različitim individualnim disciplinama. Pored prvoklasnog rezultata pranja posuđa, cilj higijene je ispunjavanje strogih zahteva standarda DIN EN 17735. U oblasti ekonomske efikasnosti, važno je što štedljivije koristiti resurse. A kada je u pitanju rukovanje, zahtevaju se jednostavnost, ergonomija i bezbednost. MT serija savladava sve ovo sjajno i može značajno da produži prednost u petoj disciplini: Sa modularnom arhitekturom sistema i raznovrsnim opcijama za konverziju i nadgradnju postiže maksimalnu sigurnost ulaganja.


Protočne mašine za pranje sa transportom korpi MTR

Različito posuđe za pranje u različitim količinama. Ponekad koncentrisano u špicu, ponekad raspoređeno tokom celog dana. Ovde su protočna mašina za pranje sa transportom korpi serije MTR u svom elementu. Sa kapacitetom do 355 korpi. Sa širokim spektrom opcija za konverziju i nadgradnju. I sa posebno visokim stepenom ekonomičnosti.

Na MTR


Mašina za pranje tračnog tipa MTF

Svaki dan isto posuđe za pranje. Svaki dan u isto vreme. I uvek je potreban pun kapacitet i apsolutna pouzdanost. Takvu situaciju rešavaju mašine za pranje tračnog tipa serije MTF kompanije Winterhalter. One peru do 8.000 tanjira na sat. Mogu se fleksibilno konvertovati i dograditi. I ekstremno su ekonomične.

Na MTF
Razgovarajte direktno sa našim stručnjacima!
Želimo da se odlučite za Winterhalter potpuno sigurni. Zajedno sa našim stručnjacima za pranje saznajte da li je Serija MT optimalno rešenje pranja za vas. Pozovite nas ili pošaljite mail.