MAŠINA ZA PRANJE KUHINJSKOG POSUĐA

GS 630

Kompaktna. Zaista snažna. I vrlo jednostavna za upotrebu. Najmanja mašina za pranje kuhinjskog posuđa na svetu. Mala, ali moćna.

Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa GS 630

MALA MAŠINA ZA GRUBU ZAPRLJANOST.

Male kuhinje za posuđe. Uski pultovi u radnjama. Prostorije sa ograničenom prostorom. Svuda, gde se čini da nema mesta za pranje, ona ulazi u igru: mašina GS 630 proizvođača Winterhalter. Najmanja mašina za pranje kuhinjskog posuđa na svetu tu pokazuje svoju veličinu. Ona zahteva jako malo prostora u kuhinji i u verziji za ugradnju ispod pulta može da se smesti i ispod šanka. Jednostavno se upotrebljava, pere brzo, štedljivo i ekonomično. U pekarama i mesarama. U gastronomiji i u lancima restorana. I zaista ima veliku snagu: Vodom pod visokim pritiskom se pere kuhinjsko posuđe, čak i kada na njemu ima tvrdokorna zaprljanost. Bez obzira šta je u pitanju. Poslužavnici, GN posude, gajbe prema evro-normi. Tacne i filteri. Kao i posuđe, čaše i pribor za jelo. GS 630 garantuje savršene rezultate pranja.

RAZGOVARAJTE DIREKTNO SA NAŠIM STRUČNJACIMA!
Želimo da se odlučite za Winterhalter sa potpunim ubeđenjem. Naši stručnjaci za pranje će vam pomoći da odredite da li je GS 630 optimalna tehnika pranja za vas. Dovoljan je poziv ili e-mail.
PREDNOSTI PROIZVODA GS 630
Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa GS 630
SAVRŠENI REZULTATI PRANJA

Ekstremno efikasan sistem pranja. Sa reverzibilnim rukama za pranje. GS 630 garantuje prvoklasnu čistoću. Čak i kod jako zaprljane opreme.

VISOK KVALITET

Visokokvalitetni materijali. Pažljiva obrada. GS 630 mašina ispunjava visoke zahteve u pogledu kvaliteta proizvođača Winterhalter. Ona je apsolutno pouzdana i dugog radnog veka.

NAJJEDNOSTAVNIJE RUKOVANJE

Startni taster za aktiviranje sa upravljanjem preko jednog dugmeta. Bez teksta i kodirano bojama. Prikaz temperature i nivoa napunjenosti. Upravljanje mašinama GS 630 serije je jednostavno i bezbedno.

HIGIJENSKA BEZBEDNOST

Četvorostruki sistem filtriranja rastvora za pranje. Nadzor zadatih temperatura. Automatski program samopranja. I jednostavno ručno čišćenje. GS 630 obezbeđuje maksimalnu higijensku bezbednost.

Winterhalter mašina za pranje kuhinjskog posuđa GS 630

KARAKTERISTIKE PROIZVODA GS 630

Kompaktna, fleksibilna i efikasna mašina. Koncept uspeha mašine GS 630 je jednostavan i već niz godina ubeđuje naše klijente širom sveta. Veoma se ponosimo time!

Manuel Kreibich, Menadžerka proizvoda međunarodni


DA LI STE VEĆ ZNALI DA...

WINTERHALTER SISTEM

Čistoća i higijena. Svaki od naših proizvoda daje svoj doprinos. Kada se udruže, rezultat pranja je savršen. Dobro došli u Winterhalter celokupni sistem!

Winterhalter priprema vode

PRIPREMA VODE

Precizno prilagođena vašim zahtevima i kvalitetu vode na licu mesta: odgovarajuća priprema vode. Integrisana u mašini ili kao eksterni uređaj. Za briljantne rezultate pranja i optimalnu zaštitu mašine.

Saznajte više
Winterhalter sredstva za pranje

SREDSTVA ZA PRANJE

Za čistoću i higijenu na najvišem nivou. Tačno prilagođena različitim primenama. Visoka efikasnost i ekonomična potrošnja. Sredstva za pranje i sredstva za ispiranje proizvođača Winterhalter.

Saznajte više
Winterhalter korpe za pranje

KORPE ZA PRANJE

Odgovaraju svakoj mašini. Napravljene po meri za odgovarajuće posuđe. Od plastike, žičane mreže ili nerđajućeg čelika. Prava korpa za pranje obezbeđuje savršene rezultate i štiti vaše posuđe.

Saznajte više
PRUŽANJE SAVETA

Da li imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, mogućnostima finansiranja ili na temu higijene? Potrebna vam je podrška u planiranju sekcije za posuđe ili u organizaciji procesa pranja? Naši eksperti za pranje stoje vam na raspolaganju savetima i pružanjem praktične pomoći.

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt
SERVISNA PODRŠKA

Ako imate problem sa mašinom, potreban vam je rezervni deo ili imate pitanja u vezi sa našim ugovorima o održavanju: Rado ćemo vam pomoći!

Telefon 011 2085 950
Formular za kontakt